Δροσερή και πολύχρωμη σαλάτα με παντζάρι και καρότο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κεφάλι από ένα παντζάρι μεγάλου μεγέθους
- 1 καρότο
- 2 κεσεδάκια με γιαούρτι
- 1 κουτ. του γλυκού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- Λίγο ξύδι
- Μισό σκόρδο ψιλοκομμένο
- Αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα κατσαρολάκι με νερό ρίχνεις το αλάτι.
- Μόλις βράσει, προσθέτεις το παντζάρι και το καρότο.
- Παράλληλα, σε ένα μικρό μπολάκι αναμιγνύεις το λάδι με το ξύδι.
- Μόλις βράσουν, κόβεις σε κυβάκια το παντζάρι και το καρότο και τα ρίχνεις σε ένα μπολ με γιαούρτι.
- Στο ίδιο μπολ, προσθέτεις το μείγμα λαδιού και ξυδιού, το αλάτι και το σκόρδο.
- Βάζεις το μείγμα στο ψυγείο για 15 λεπτά.
- Σερβίρεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ