Λαχταριστό Mac & Cheese με μπέικον για μεγαλύτερη απόλαυση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 κουτ. της σούπας βούτυρο
- 2 συσκευασίες Bacon (8 φέτες κομμένες σε κυβάκια)
- 1 λίτρο γάλα
- 2 μικρά κρεμμύδια
- 2 φλιτζάνια τυρί cheddar
- 2 φλιτζάνια γραβιέρα
- 2 φλιτζάνια παρμεζάνα
- 1 ολόκληρη συσκευασία μακαρόνι, τύπου κοχυλάκι
- 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα τηγάνι, ρίχνεις το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τηγανίζεις το μπέικον σε κομματάκια.
- Μόλις ξεροψηθεί, αφαίρεσε το μπέικον από το τηγάνι και πρόσθεσε το βούτυρο και τα κρεμμύδια.
- Πρόσθεσε στο τηγάνι το αλεύρι και το γάλα, για να δημιουργηθεί κρούστα.
- Παράλληλα, σε μία κατσαρόλα βράζεις τα κοχυλάκια σε χρόνο, όσο αναφέρεται στη συσκευασία.
- Σε ένα κατσαρολάκι, λιώσε το cheddar, τη γραβιέρα και την παρμεζάνα.
- Αφού στραγγίξεις τα μακαρόνια, ρίχνεις μέσα στην κατσαρόλα τα κοχυλάκια, τα λιωμένα τυριά, το κρεμμύδι και το μπέικον.
- Ανακατεύεις πολύ καλά και σερβίρεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ