Η iconic σειρά της Korres μόλις απέκτησε μάσκα και θέλουμε να την φοράμε συνέχεια στο πρόσωπό μας!

Ένας εναλλακτικός τίτλος για αυτό το άρθρο θα μπορούσε να είναι: ξέρω πώς θα περάσεις το Σαββατοκύριακό σου (αφού πρώτα κάνεις μια στάση στο κοντινότερο φαρμακείο). Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Πριν πολλααααα χρόνια, πολύ πριν αρχίσουν όλοι να κάνουν λόγο για το μικροβίωμα της επιδερμίδας και για την ισορροπία ανάμεσα στα “καλά” και “κακά” μικρόβια που εξασφαλίζουν τελικά την υγεία αυτής, η Korres είχε φροντίσει γι’αυτό και καμία beauty editor δεν έφευγε για διακοπές αν δεν είχε εξασφαλίσει πρώτα δύο- τρία μπουκαλάκια after sun yoghurt.

Αρκετά χρόνια μετά, η Korres έβγαλε μια ολοκληρωμένη σειρά με γιαούρτι, με πρε- και προβιοτικά που φροντίζουν την ισορροπία του μικροβιώματος. Λοιπόν, η σειρά αυτή μόλις απέκτησε μάσκα ή για την ακρίβεια την πιο καταπραϋντική- ανακουφιστική μάσκα που δοκίμασες ποτέ. Τόσο που από τότε που έφτασε στα χέρια μου ο αγαπημένος μου τρόπος να περνάω τα Σαββατοκύριακα είναι να κάνω αυτή τη μάσκα βλέποντας Netflix!

H νέα Hydra-Biome™ Probiotic Superdose Face Mask με αληθινό ελληνικό γιαούρτι και την πιο απολαυστικά βελούδινη mousse υφή είναι το δροσερό superdose «αντίδοτο» για μία stress-free, φωτεινή και υγιή όψη δέρματος. Σε κάθε ηλικία! Σε 15 λεπτά! ε κάθε εφαρμογή το δέρμα «εξοπλίζεται», παράλληλα, με μία πιστοποιημένα ανθεκτική ασπίδα ενάντια σε περιβαλλοντικούς ρύπους, όπως το νέφος και η σκόνη. Η αίσθηση είναι αυτή ενός ισορροπημένου, βαθιά ενυδατωμένου, super απαλού δέρματος από την πρώτη χρήση της μάσκας.

Και ένα τελευταίο tip από την beauty editor: βαλ΄την στο ψυγείο σου και διπλασίασε το soothing αποτέλεσμα που σου προσφέρει!

Η νέα HydraBiome Face Mask θα είναι διαθέσιμη στα φαρμακεία από 15/10

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164