Secrets Of Chiara Ferragni: Αυτά είναι τα Fitness Tips της πιο πετυχημένης influencer παγκοσμίως!

Η Chiara Ferragni δεν είναι μία απλή influencer. Μπορεί να ξεκίνησε βγάζοντας απλά φωτογραφίες τον εαυτό της στους δρόμους του Μιλάνου, όμως, με την πάροδο του χρόνου, έχτισε μία ολόκληρη αυτοκρατορία. Μία αυτοκρατορία από ρούχα, κοσμήματα, luxury outfits, καλή ζωή και συμβουλές για well – being. Την ακολουθείς στο instagram. Της κάνει like. Χαζεύεις με τις ώρες τη ζωή και τις δραστηριότητες της. Θα ήθελες να είσαι φίλη της. Κολλητή της. Μέλος της οικογένειας της.

Και, φυσικά, κάθε ρούχο, για να αναδειχθεί χρειάζεται και το ανάλογο σώμα. Και, η Chiara το διαθέτει. Κάνε μία μικρή παύση στο σημείο αυτό, προκειμένου να σου αποκαλύψω τα μυστικά της πιο διάσημης influencer και blogger παγκοσμίως. Ποια είναι, λοιπόν, η daily routine της Chiara;

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

Το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις ξυπνήσω είναι να τσεκάρω τα μηνύματα στο κινητό μου. Στη συνέχεια, απολαμβάνω ένα χορταστικό πρωινό.” δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη της. Το τι θα προσθέσει στο πρωινό της πιάτο εξαρτάται από το σε ποια γωνιά του πλανήτη βρίσκεται εκείνη τη στιγμή.

Όπου και αν βρίσκομαι, θα απολαύσω το πρωινό esspreσάκι μου. Θα το συνοδεύσω είτε με αυγά μάτια είτε με ένα τοστ αβοκάντο. Τελευταία, έχω προσθέσει το φυσικό χυμό πορτοκάλι, προκειμένου να παίρνω την απαραίτητη ποσότητα σε βιταμίνη D. Αν δεν έχω όρεξη για χυμό και φαγητό, επιλέγω ένα buddha bowl.συμπληρώνειΑν δεν το γνωρίζεις ήδη, το buddha bowl είναι το νέο fitness trend. Ένα μπολ γεμάτο από φρούτα (μπορείς να προσθέσεις έως και δέκα από τα αγαπημένα σου) και φρέσκο γιαούρτι.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις


To δεκατιανό της περιλαμβάνει ένα λαχταριστό και παγωμένο smoothie. Άλλωστε, η ίδια λατρεύει τα κρύα ροφήματα. Μέσα θα βρεις φράουλες, ροδάκινα, βατόμουρα και μύρτιλλα.  Yummy!

To πιο ασταθές γεύμα της ημέρας είναι το μεσημεριανό της. Όπως πολύ καλά μπορείς να καταλάβεις, η φροντίδα του μικρού της γιου δεν της αφήνει πολλά περιθώρια για οργανωμένο πρόγραμμα. Το μυστικό της βρίσκεται στο ότι γεμίζει πάντα μόνο το μισό της πιάτο. Εκεί, συνήθως θα βρεις το αγαπημένο της ψάρι με πολλή σαλάτα ή μία χορταστική μακαρονάδα. Αν, και όπως, σου είπα στην αρχή το menu αλλάζει συχνά ανάλογα με τη χώρα που βρίσκεται την εκάστοτε φορά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις


Τρεις ώρες πριν κλείσει τα μάτια της, η Chiara θα φάει συνήθως μία φρουτοσαλάτα ή μία σαλάτα του Καίσαρα (χωρίς φυσικά τα λιπαρά dressings).

Αν περιμένεις να τη βρεις στο γυμναστήριο, τότε τζάμπα κόπος. Με την ίδια να δηλώνει ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο exercise routine, επιλέγει να κάνει jogging για περίπου 30 λεπτά καθημερινά. Το μυστικό της; η συχνή αλλαγή έντασης της άσκησης. Όταν βρίσκεται στο LA, σίγουρα θα την πετύχεις σε ένα βουνό να κάνει πεζοπορία ή ορειβασία, αφού θεωρεί ότι δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από την επαφή με τη φύση. Όταν βρίσκεται στο σπίτι, επιλέγει να ακολουθήσει το πρόγραμμα ασκήσεων που προτείνουν οι αναρίθμητες wellness apps που έχει στο κινητό της. Και είναι πολύ αποδοτικές. Πίστεψε την.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

Are You Ready To Be The Next Fitness Influencer?

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164