Εύκολα κανελόνια με κιμά και τρία τυριά για μεγαλύτερη απόλαυση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κουτί κανελόνια συσκευασμένα
- 700 γρ. σάλτσα τομάτας
- 350 γρ. κιμάς μαγειρεμένος
- 400 γρ. γραβιέρα γλυκιά
- 1 αυγό χτυπημένο
- 1/2 φλ. παρμεζάνα τριμμένη
- 2 φλ. μοτσαρέλλα τριμμένη
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μία κατσαρόλα, βράζεις τον κιμά για περίπου 30 λεπτά.
- Παράλληλα, σε ένα μπολ ανακατεύεις τη γραβιέρα, το αυγό, την παρμεζάνα, τη μοτσαρέλλα, το αλάτι και το πιπέρι.
- Μοιράζεις τη γέμιση στα κανελόνια.
- Σε ένα αντικολλητικό ταψί, ρίχνεις στον πάτο ένα φλιτζάνι σάλτσα.
- Από πάνω τοποθετείς τα πρώτα κανελόνια.
- Από πάνω ρίχνεις την υπόλοιπη κόκκινη σάλτσα και λίγη μοτσαρέλλα.
- Ψήνεις στους 180 βαθμούς στο φούρνο για περίπου 30 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ