Σπιτικά αυγά μπενεντίκτ για απολαυστικό brunch.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 αυγά
- 1 κουτ. της σούπας ξύδι
- 1 κουτ. του γλυκού λάδι
- αλάτι και πιπέρι
- 2 κουτ. της γλυκού μουστάρδα
- 2 κουτ. της σούπας μαγιονέζα
- 1 κουτ. του γλυκού χυμό λεμονιού
- 1 κουτ. της σούπας νερό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα κατσαρολάκι με νερό, ρίχνεις το ξύδι, το λάδι και το αλάτι. Σπας τα δύο αυγά και τα ρίχνεις μέσα. Ψήνεις τα αυγά ακολουθώντας την τεχνική που χρησιμοποιείς για τα βραστά αυγά. Τα βγάζεις με μία τρυπητή κουτάλα.
- Σε ένα μίξερ, χτυπάς τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το χυμό λεμονιού και το νερό.
- Σερβίρεις με ψητό ψωμί του τοστ για βάση. Τοποθετείς από πάνω τα αυγά και περιχύνεις με το μείγμα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ