Wraps με σπανάκι και φέτα

1 ώρα
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Wraps με σπανάκι και φέτα και το καλύτερο brunch μόλις σερβιρίστηκε!

Συστατικά

  • 10 αυγά χτυπημένα
  • 5 κούπες σπανάκι
  • 4 τορτίγιες
  • 2 τομάτες κομμένες σε φέτες
  • 4 κομμάτια φέτα
  • Βούτυρο
  • Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μεγάλο μπολ, ανοίγεις τα αυγά.
  • Παράλληλα, προθερμαίνεις το τηγάνι σε μέτρια φωτιά με βούτυρο στον πάτο.
  • Μόλις λιώσει το βούτυρο, προσθέτεις τα αυγά και τα αφήνεις να ψηθούν. Ακολουθείς την ίδια διαδικασία με τα αυγά μάτια.
  • Σε μία κατσαρόλα, προσθέτεις ένα κομματάκι βούτυρο. Βράζεις το σπανάκι για περίπου 30 λεπτά.
  • Αφήνεις τα αυγά και το σπανάκι σε ξεχωριστές πιατέλες, προκειμένου να βρεθούν σε θερμοκρασία δωματίου.
  • Παράλληλα, κόβεις σε μικρές φέτες τις τομάτες.
  • Μέσα στην τορτίγια, τοποθετείς δύο αυγά, λίγο σπανάκι, φέτες τομάτας και ένα κομμάτι φέτας. Ρίχνεις λίγο αλάτι και πιπέρι.
  • Σερβίρεται δροσερό.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164