Σαλάτα με tricolore μακαρόνι, μπρόκολο και φέτα

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
8
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Σαλάτα με tricolore μακαρόνι, μπρόκολο και φέτα. Για πολύχρωμη και δροσερή απόλαυση

Συστατικά

  • 700 γραμμάρια μακαρονάκια τρικολόρε
  • 4 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 μπρόκολο κομμένο
  • 1 κουτ. της σούπας κόκκινο κρασί
  • 8 μερίδες φέτα
  • Ελιές
  • Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μία κατσαρόλα, μαγειρεύεις τα μακαρονάκια, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Παράλληλα, σε ένα μπολ αναμειγνύεις το λάδι με το πιπέρι.
  • Στραγγίζεις τα μακαρόνια και τα αφήνεις στην άκρη.
  • Σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι, σοτάρεις και μαγειρεύεις το μπρόκολο για περίπου 8 λεπτά. Δύο λεπτά πριν, σβήνεις με κόκκινο κρασί.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύεις τα μακαρόνια, τα κομματάκι από μπρόκολο, τη φέτα και τις ελιές.
  • Μοιράζεις το φαγητό σε οκτώ μπολάκια.
  • Σερβίρεται δροσερό.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164