Σαλάτα με tricolore μακαρόνι, μπρόκολο και φέτα. Για πολύχρωμη και δροσερή απόλαυση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 700 γραμμάρια μακαρονάκια τρικολόρε
- 4 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 μπρόκολο κομμένο
- 1 κουτ. της σούπας κόκκινο κρασί
- 8 μερίδες φέτα
- Ελιές
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μία κατσαρόλα, μαγειρεύεις τα μακαρονάκια, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Παράλληλα, σε ένα μπολ αναμειγνύεις το λάδι με το πιπέρι.
- Στραγγίζεις τα μακαρόνια και τα αφήνεις στην άκρη.
- Σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι, σοτάρεις και μαγειρεύεις το μπρόκολο για περίπου 8 λεπτά. Δύο λεπτά πριν, σβήνεις με κόκκινο κρασί.
- Σε ένα μπολ ανακατεύεις τα μακαρόνια, τα κομματάκι από μπρόκολο, τη φέτα και τις ελιές.
- Μοιράζεις το φαγητό σε οκτώ μπολάκια.
- Σερβίρεται δροσερό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ