Η Tori Spelling άφησε την κόρη της, 8 ετών, να βάψει τα μαλλιά της και το internet αντέδρασε!

Ο όρος mom-shamed είναι ένας ακόμη όρος στον οποίο μας μύησαν τα social media προκειμένου να περιγράψει κάποια πράξη που κάνει ένα παιδί με την άδεια της μαμάς του. Ας πούμε, την περασμένη εβδομάδα η Tori Spelling ήταν στο στόχαστρο του mom-shamed… κινήματος επειδή άφησε τις κόρες της να κάνουν μακιγιάζ και να βάψουν τα μαλλιά τους. Και τώρα, το σκηνικό επαναλαμβάνεται. Ο κόσμος του internet αυτή τη φορά είναι έξαλλος πάλι με την Tori Spelling γιατί άφησε την κόρη της να βάψει τα μαλλιά της magenta.

Κάτω από αυτή την φωτό, λοιπόν, υπήρξαν διάφορα σχόλια όπως “Δεν είναι αυτό το ροζ χρώμα μαλλιών κάπως extreme για κάποια που έχει την ηλικία της κόρης σου;” ή “Γιατί να επιτρέψεις στην κόρη σου να έχει κόκκινα μαλλιά σε αυτή την ηλικία; Parenting gone wrong!”.
Δύο πράγματα: ναι, η κόρη της Tori Spelling είναι μόλις 8 χρονών και έχει magenta μαλλιά (πιθανότατα δεν μιλάμε για μόνιμη βαφή αλλά για κάτι που φεύγει με τα λουσίματα) αλλά από την άλλη, η κόρη της Tori Spelling είναι η κόρη της Tori Spelling (ή της Ντόνα, αν προτιμάς!) και είναι ένα ζήτημα που αφορά την μαμά και την κόρη. Τι λες;

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164