Νίνα Τζιβανίδου: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά την αποχώρησή της από το GNTM! [pics]

Την περασμένη Δευτέρα, η Νίνα Τζιβανίδου αποχώρησε από το GNTM.

Η δοκιμασία για τις διαγωνιζόμενες ήταν αρκετά απαιτητική, καθώς έπρεπε να ισορροπήσουν μέσα σε μία διάφανη μπάλα επάνω στο νερό επιτυγχάνοντας ένα καλό «κλικ» στον φακό του γνωστού φωτογράφου, Bill Γεωργούση.

Η Νίνα έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, αλλά δεν τα κατάφερε κι έτσι το… ταξίδι τελείωσε άδοξα για εκείνη, με τη Σπυρούλα να έχει μία δεύτερη ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού.

Πλέον, το νεαρό μοντέλο έχει επιστρέψει στην παλιά καθημερινότητά της, κοντά στους ανθρώπους που αγαπά και τόσο πολύ της έλειψαν για όσο καιρό βρισκόταν στο reality μόδας του STAR. Μάλιστα, η ίδια έχει επιστρέψει δυναμικά στα social media, ενώ ξεκίνησε ήδη της δημόσιες εμφανίσεις.

Πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην πρώτη της βραδινή έξοδο μετά την αποχώρησή της. Η όμορφη Νίνα, αποδεχόμενη την πρόταση του PR manager Νεκτάριου Σκαμνάκη, έδωσε το “παρών” στο opening του “The Grand by Interni” στο roof top του Grand Hyatt Athens, το οποίο αποτελεί το νέο high -end gastronomy place to dine.

Εκεί, μάλιστα, συνάντησε και μια πρώην συμπαίκτριά της, την Κατερίνα Πεφτίτση, με την οποία πόζαρε στον φακό, αφότου του χάρισε μόνη της μερικές πόζες.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Νίνα σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164