Μαριέττα Χρουσαλά: Από την Βενετία… στις “χρυσές” αμμουδιές του Μαϊάμι με τον Λέοντα Πατίτσα! [pics]

Μπορεί τον τελευταίο χρόνο να έχουν εγκατασταθεί πίσω στην Ελλάδα μαζί με τα τρία παιδιά τους, ωστόσο το Miami θα είναι για πάντα το “δεύτερο” σπίτι τους. Ο λόγος για την Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέοντα Πατίτσα, οι οποίοι για πολλά χρόνια έμεναν μόνιμα στην ηλιόλουστη Florida, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του γοητευτικού εφοπλιστή. Μάλιστα, να σου θυμίσουμε πως εκεί γεννήθηκε και το τρίτο παιδί του ζευγαριού, ο μικρός Κωνσταντίνος!

Πριν λίγες ημέρες, η πρώην παρουσιάστρια και ο σύζυγός της έκαναν ένα ρομαντικό ταξίδι στην Βενετία, με σκοπό να παρευρεθούν στον γάμο φιλικού τους ζευγαριού. Μάλιστα, η Μαριέττα και ο Λέων γιόρτασαν εκεί και την επέτειο της… πρότασης γάμου! Αφού έζησαν και… ανανέωσαν τον έρωτά τους στην μαγευτική πόλη, το ζευγάρι επέστρεψε στο Miami.

Έτσι από το κρύο της Ιταλίας… βρέθηκαν στη ζεστή Φλόριντα! Μπορεί στην Ελλάδα να κάνει την εμφάνισή του το φθινόπωρο, όμως η Μαριέττα μαζί με την οικογένειά της ζουν καλοκαιρινές στιγμές, πηγαίνοντας σχεδόν κάθε μέρα βόλτα στις παραλίες του Miami. Τόσο η σχεδιάστρια σανδαλιών όσο και ο σύζυγός της μοιράστηκαν φωτογραφίες από την υπέροχη θέα που έχουν από το σπίτι τους… Τον καταγάλανο ωκεανό και τις “χρυσές” αμμουδιές!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164