Κώστας Βουτσάς – Μυριέλλα Κουρεντή – Γιάννος Παπαευσταθίου: Θα πρωταγωνιστήσουν στην “Σταχτοπούτα”! Backstage φωτογραφίες

Μια νέα θεατρική παράσταση πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό, με πρωταγωνιστές δύο ταλαντούχους νέους ηθοποιούς, την Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιάννο Παπαευσταθίου! Η “Music & Drama Productions”, η εταιρία παραγωγής θεαμάτων του Μαυρίκιου Μαυρικίου παρουσιάζει στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Broadway, το διάσημο έργο του Charles Perrault “Η Σταχτοπούτα” σε μορφή μιούζικαλ, για μικρούς και για μεγάλους! Τον ρόλο της αγαπημένης πριγκίπισσας της Disney θα ενσαρκώσει η λαμπερή Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ τον ρόλο του γοητευτικού πρίγκιπα, ο πολλά υποσχόμενος Γιάννος Παπαευσταθίου. Τον Βασιλιά του αγαπημένου παραμυθιού θα υποδυθεί ο μοναδικός Κώστας Βουτσάς!

Τα μελωδικά τραγούδια, οι όμορφες μελωδίες και οι εντυπωσιακές χορογραφίες είναι τα βασικά εργαλεία αυτής της διαδραστικής υπερπαραγωγής που στόχο έχει όχι μόνο να διασκεδάσει τους μικρούς θεατρόφιλους και να καλλιεργήσει την φαντασία τους αλλά να τους μεταδώσει και αξίες όπως ο σεβασμός, η δικαιοσύνη και η δύναμη της αληθινής αγάπης. Μία αγαπημένη ιστορία, με παραμυθένιες εικόνες και ηθικά διδάγματα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο καστ: ο Σπύρος Μπιμπίλας στο ρόλο του Θεσπέσιου, η Ευτυχία Φαναριώτη στο ρόλο της κακιάς μητριάς, η Ελευθερία Ρήγου και η Τέτα Καμπουρέλη θα ενσαρκώσουν τις κόρες της κακιάς μητριάς. Τον θίασο θα συμπληρώσουν οι Άκης Δήμα, Έφη Κιούκη, Νικόλα Γεωργανή, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Ιωάννα Μαρμάρου και Γεωργία Πλουσιάδη.

Τον πολυμελή θίασο και τα βήματα των ηρώων οδηγεί μουσικά ο μαέστρος Μαυρίκιος Μαυρικίου. Την θεατρική απόδοση του έργου υπογράφει ο Βασίλης Πλατάκης από ένα κείμενο του Γιάννη Λιούμπη, ενώ ο ίδιος σκηνοθετεί την παράσταση μαζί με τον Αναστάση Δελγιάννη που κάνει την χορογραφία. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164