Δούκισσα Νομικού: Η οικογένεια είναι η δύναμή της! Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της [pics]

Μπορεί τα τελευταία δύο περίπου χρόνια να απέχει από την τηλεόραση, ωστόσο η Δούκισσα Νομικού έχει αφιερωθεί πλήρως στην οικογένειά της. Ο ρόλος της μητρότητας την γεμίζει στο έπακρο και η πανέμορφη παρουσιάστρια νιώθει τεράστια ευλογία. Από την ημέρα που γέννησε τον γιο της Σάββα, η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά, ενώ ο ερχομός της κόρης της πριν δύο μήνες απλά συμπλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία. Γι’ αυτό και φέτος, η όμορφη Δούκισσα θα περάσει τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα της ζωής της, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η μικρή Αναστασία – όπως θα ονομαστεί η κορούλα της – ήρθε στη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβρη και από τότε της έχει κλέψει την καρδιά! Μπορεί η ανατροφή και η φροντίδα δύο μωρών να είναι αρκετά δύσκολη και απαιτητική με πολλά ξενύχτια, αλλά η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει τη κάθε στιγμή της μητρότητας. Η ευτυχισμένη μανούλα ανυπομονεί για τα Χριστούγεννα, ειδικά τώρα που η οικογένειά της μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Ο Δημήτρης είναι συνεχώς στο πλευρό της και παρά το απαιτητικό επαγγελματικό του πρόγραμμα, το σίγουρο είναι ότι θα περάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές με τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Με αφορμή του δύο μήνες ζωής που έκλεισε η μικρή τους πριγκίπισσα χθες, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε την πρώτη οικογενειακή τους φωτογραφία! Η παρουσιάστρια ποζάρει με τον Δημήτρη, τον μικρό Σάββα και την νεογέννητη Αναστασία και μας έκανε πραγματικά να λιώσουμε!

“Η Αναστασία μας έγινε 2 μηνών! Η οικογένεια μου είναι η έμπνευση μου, η δύναμη μου, η ζωή μου όλη”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Δούκισσα.

Η Δούκισσα Νομικού ανυπομονεί να περάσει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής της!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164