Κεφτεδάκια στο φούρνο με μυρωδικά και δροσερό γιαούρτι για μεγαλύτερη απόλαυση!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 gr άπαχος μοσχαρίσιος κιμάς
- 3 κουτ. του γλυκού σκόρδο λιωμένο
- 4 κουτ. της σούπας βρώμη αλεσμένη
- 2 κουτ. της σούπας φρέσκια ρίγανη
- 3 κουτ. της σούπας φρέσκος άνηθος
- αλάτι, πιπέρι
- 1/2 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο
- 1/4 φλ. κολοκυθάκι τριμμένο
- Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
- Ετοιμάζεις το ταψί, ραντίζοντας το με λάδι.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτεις όλα τα υπόλοιπα υλικά και αρχίζεις να τα ζυμώνεις πολύ προσεκτικά, μέχρι να δημιουργηθεί ένα συμπαγές μείγμα.
- Πλάθεις το μείγμα σε πολύ μικρές μπαλίτσες και αρχίζεις να τις τοποθετείς σε μικρή απόσταση μεταξύ τους στο ταψί.
- Ψήνεις στο φούρνο για 20 λεπτά. Στα 10 λεπτά, τα γυρνάς από την άλλη, για να ψηθούν ομοιόμορφα.
- Σερβίρονται ζεστά με λίγο γιαούρτι για παραπάνω απόλαυση.
Tip
Συνόδευσε τα με δροσερό γιαούρτι για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση!ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ