GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Ίλντα στα social media μετά την αποχώρησή της! [pics]

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM υπήρξε μία μεγάλη ανατροπή, καθώς αποχώρησε ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού, η Ίλντα Κρόνι, η οποία έφτασε στην δυάδα με τις χειρότερες φωτογραφίες, μαζί με την Άννα Χατζή. Η ξανθιά καλλονή, η οποία είχε ήδη εμπειρία στο modelling δεν το βάζει κάτω και μετά την αποχώρησή της από το διαγωνισμό θα συνεχίσει την καριέρα της στον χώρο της μόδας, έχοντας πάρει πολλά μαθήματα και εμπειρίες από το παιχνίδι.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Ίλντα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τόσο την κριτική επιτροπή όσο και όλους όσους τη στήριξαν έξω από το Greece’s Next Top Model:

“Hello world!! Ήρθε το τέλος μια καταπληκτικής εμπειρίας και μια καινούργια αρχή στον χορό της μόδας. Θέλω να ευχαριστήσω όλοι την παραγωγή του GNTM και τους κριτές Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό, αλλά και την Έλενα Χριστοπούλου και την Ζενεβιέβ που με βοήθησαν να εξελιχτώ σαν μοντέλο και προσωπικότητα, αλλά πάνω από όλα όλους εσάς που με υποστηρίζετε από την αρχή με τα θερμά σας σχόλια και την αγάπη σας, ακόμα και τα αρνητικά τα σέβομαι εξάλλου δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Μέχρι τώρα ήταν το παιχνίδι μου και από εδώ και πέρα θέλω να είστε όλοι κομμάτι μου στο πραγματικό «παιχνίδι» που είναι η ΖΩΗ” έγραψε χαρακτηριστικά η Ίλντα Κρόνι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ίλντα:

Τρέχοντας δίπλα στο κύμα, η Ίλντα Κρόνι έστειλε το δικό της μήνυμα!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164