Αθηνά Οικονομάκου: «Με το χέρι στην καρδιά δεν έχω στήσει ποτέ παπαρατσικό»!

Είναι σίγουρα μιας από τις πιο ακριβοθώρητες Ελληνίδες celebrities που έχει κατακτήσει το Instagram. Ο λόγος για την πολυτάλαντη Αθηνά Οικονομάκου που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», έχει δυο εταιρίες που «τρέχει», είναι μητέρα και σύζυγος και προσπαθεί να τα προλάβει όλα. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε στο “Tv κους κους” του Ελεύθερου Τύπου και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και αποκάλυψε όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη.

Μιλώντας αρχικά για τα τηλεοπτικά η Αθηνά Οικονομάκου ανέφερε πως η σειρά «Έλα στη θέση μου» έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου και αυτό την κάνει χαρούμενη και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πολλές τηλεοπτικές προτάσεις για εκπομπές και show, αλλά δυστυχώς δεν έχει το χρόνο για να συμμετέχει σε κάτι άλλο. «Μου έχουν κάνει προτάσεις για να παρουσιάσω εκπομπές που σκίζουν, αλλά δεν έχω χρόνο», αποκαλύπτει χαρακτηριστικά.

Η ίδια άλλωστε, προσπαθεί να μοιράζει το χρόνο ανάμεσα στις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις και την οικογένειά της και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Τι συμβαίνει, όμως, όταν εκτός από τα όσα θέλει να μοιραστεί η Αθηνά στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους κυκλοφορούν και παπαρατσικές φωτογραφίες;

«Με το χέρι στην καρδία, ποτέ δεν έχω στήσει θέμα σε περιοδικό, ποτέ. Δεν λέω ότι αν δεν έβρισκα δουλειά και μου έλεγε κάποιος ότι αν στήσω ένα θέμα θα με ξαναθυμηθεί ο κόσμος, δεν θα το έκανα», αναφέρει χαρακτηριστικά. Ωστόσο, παραμένει ανένδοτη σε ό,τι έχει να κάνει με τον γιο της Μάξιμο.

«Έχουμε στείλει με τον Φίλιππο επιστολή από δικηγόρο που αποσαφηνίζουμε ότι δεν θέλουμε να φαίνεται ούτε με pixel το παιδί μας. Εύχομαι από εδώ και πέρα να μην με ξαναδεί κάποιος δημόσια σε περιοδικό με τον γιο μου».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164