Βασιλική Μιλλούση: Απόδραση στα χιόνια με τον Λευτέρη Πετρούνιας! [pics]

Πριν από δύο μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς και από τότε δεν σταματούν να νιώθουν ευγνώμων για τον ερχομό της κόρης τους! Ο λόγος για την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια, οι οποίοι απολαμβάνουν τον νέο τους ρόλο και παρά τις δυσκολίες που μπορεί να συναντούν δεν το βάζουν κάτω και είναι ευτυχισμένοι γι’ αυτό που συνέβη στη ζωή τους.

Λίγες ημέρες μετά την αλλαγή του χρόνου, ο χρυσός Ολυμπιονίκης και η αθλήτρια και γυμνάστρια ρυθμικής θέλησαν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς τους και να διοργανώσουν μια μικρή απόδραση μαζί με την παρέα τους. Έτσι λοιπόν, φόρεσαν τα πιο ζεστά ρούχα της και βρέθηκαν στα χιόνια! Αυτή η εποχή αποτελεί την πιο κατάλληλα να επισκεφτείς τις κάτασπρες περιοχές της χώρας μας και να απολαύσει τα παιχνίδια με το χιόνι, είτε είσαι μικρός είτε μεγάλος.

Αυτό σκέφτηκαν και η Βασιλική Μιλλούση μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια! Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που η γλυκιά μανούλα κοινοποίησε στο Instagram, οι δυο τους το καταδιασκεδάζουν!

Δες φωτογραφίες:

 

Το χαμόγελο της Βασιλικής Μιλλούση φανερώνει την ευτυχία της!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164