Η ιδανική συντροφιά για τα κρύα βράδια του χειμώνα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- 200 γρ. βρασμένα κάστανα καθαρισμένα και κομμένα
- 1 μικρό radiccio ψιλοκομμένο
- 1 καλό ματσάκι ρόκα
- 8 φέτες προσούτο
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, ζεσταίνεις το ελαιόλαδο στο τηγάνι.
- Παράλληλα, ξύνεις το λεμόνι μέχρι να δημιουργηθεί το ξύσμα.
- Προσθέτεις το ξύσμα λεμονιού στο ζεστό λάδι μέχρι να αρχίζουν να “τσιτσιρίζουν” ελαφρά, περίπου 10 λεπτά.
- Προσθέτεις τα κάστανα και συνεχίζεις το σοτάρισμα για 2-3 ακόμη λεπτά.
- Μοιράζεις το καλά πλυμένο radiccio και τη ρόκα σε 4 πιάτα και προσθέτεις στο καθένα το ζεστό κάστανο και μερικές από τις λωρίδες λεμονιού.
- Σοτάρεις ελαφρά το προσούτο στο τηγάνι και το προσθέτεις στη σαλάτα
- Ραντίζεις με ελαιόλαδο και απολαμβάνεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ