Site icon TLIFE

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Οι φωτογραφίες με τον γιο της, Κίμωνα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχουν επιλέξει να ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους, ειδικά από την στιγμή που ήρθε στον κόσμο και ο γιος τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι υποδέχτηκε τον γιο του τον Σεπτέμβριο του 2022 και από εκείνη την ημέρα ζει μοναδικές οικογενειακές στιγμές.

«Έχω ξανανιώσει! Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει, δεν το περίμενα. Δεν ήρθε ξαφνικά το παιδί. Από πάντα ήθελα να γίνω νέα μαμά. Όταν ήρθε ο μικρός δεν άλλαξε τίποτα. Ήταν σαν να ήταν πάντα εκεί. Είχα ένα σοκ στο μαιευτήριο όταν μου λένε εντάξει τώρα θα πάτε σπίτι. Εντάξει λέω με εμπιστεύονται, μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί. Ο Λεωνίδας είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς. Είναι σαν φιλαράκια. Τους κάνω εικόνα στο μέλλον και η εικόνα με ευχαριστεί πάρα πολύ», δήλωσε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Αυτό το διάστημα η Χρύσα Μιχαλοπούλου απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον μονάκριβο γιο της, χωρίς να αποκαλύπτει αν μαζί τους βρίσκεται και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η τρυφερή μαμά, το απόγευμα της Τρίτης 6/8 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δύο φωτογραφία με τον γιο της, Κίμωνα, ο οποίος όπως θα δεις έχει μεγαλώσει αρκετά.

Μητέρα και γιος στην πρώτη φωτογραφία ποζάρουν αγκαλιά, φορώντας ασορτί καπέλα ενώ στη δεύτερη τους βλέπουμε να παίζουν στην αμμουδιά.

© 2024 tlife.gr