Ένα magic box σε περιμένει στο Golden Hall!

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος καταλαμβάνει το Utopia μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, με το concept Magic Box.

Αυτό είναι το τρίτο κατά σειρά concept του επιτυχημένου showroom και θα φιλοξενήσει -όπως το Euphoria και το New Nomads- ένα δημιουργικό product placement από επιλεγμένα καταστήματα του Golden Hall, ενδιαφέροντα events που συνδυάζουν το concept του Utopia με τα brands του κέντρου, συναρπαστικά talks με celebrities τα οποία το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει μέσα στο χώρο και φυσικά μία multisensory εμπειρία για τον επισκέπτη.

Το concept του εκφράζει την προσωπική του Ουτοπία, που δεν είναι άλλη από την ανάγκη για περισσότερη μαγεία γύρω μας. Έτσι σχεδίασε το Μαγικό Κουτί, όπου βρίσκει κανείς elements από την παιδική μας ηλικία και τον κόσμο του παραμυθιού. Μία εντυπωσιακή μπαλαρίνα στροβιλίζεται στην οροφή, παραμορφωτικοί καθρέφτες δείχνουν μία άλλη πραγματικότητα και μία σειρά από αντικείμενα αποπνέουν μαγεία… Τα items που επέλεξε ο ίδιος, αντανακλούν το κάθε ένα και κάτι ξεχωριστό για τη δική του Ουτοπία και ο ίδιος εξυφαίνει την ιστορία τους μέσα στο showroom με μοναδικό τρόπο

Εγώ επισκέφτηκα το Golden Hall και είχα την ευκαιρία να δω από κοντά τι συμβαίνει σε αυτό το…μαγικό κουτί.

Δες το σχετικό video:

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος  υποδέχεται κάθε εβδομάδα στο Magic Box κι έναν καλεσμένο του (celebrities, καλλιτέχνες κλπ) για να μιλήσουν για επίκαιρα θέματα αλλά και για την Ουτοπία του καθενός. Tα highlights των Magic talk ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα στη σελίδα του Golden Hall στο Facebook και το Instagram, ενώ ολόκληρο το επεισόδιο μπορείς να το δεις στο YouTube . Για να παρακολουθείς ό,τι συμβαίνει μπες στο Utopia Magic Box.

Μία τέλεια πρόταση για βόλτα στον αγαπημένο σου προορισμό Golden Hall!

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164