Site icon TLIFE

Kendall Jenner: Μια βόλτα στην πολυτελή μονοκατοικία της στο Hollywood που μόλις αποφάσισε να πουλήσει

Είναι γνωστό πως ολόκληρη η οικογένειά της έχει εκδηλώσει μια συμπάθεια απέναντι στη… συλλογή ιδιοκτησιών, μιας και καθεμία από τις δυναμικές και διάσημες γυναίκες της φαμίλιας των Kardashians και Jenners έχει στην κατοχή της τουλάχιστον μία έπαυλη σε κάποιο ειδυλλιακό μέρος της Αμερικής. Ωστόσο, η νεαρή Kendall μπορεί από τα 18 της να έχει φύγει από το πατρικό σπίτι και να έχει εγκατασταθεί κατά καιρούς ταυτόχρονα σε δύο και τρία σπίτια, αλλά πλέον μάλλον έχει αρχίσει να τα εναλλάσσει, ίσως σε μια ένδειξη πως και εκείνη κατέχει το ταλέντο της μικρής αδερφής της, Kylie, που πολλοί χαρακτηρίζουν “guru της μεσιτικής αγοράς” για τις επιτυχημένες επιλογές της σε ακίνητα! Κάπως έτσι, το επιτυχημένο μοντέλο αποφάσισε να προχωρήσει στην πώληση της πολυτελούς κατοικίας της στο Hollywood, την οποία αγόρασε πριν από περίπου ένα χρόνο και μάλιστα από τους επίσης διάσημους ιδιοκτήτες, Emily Blunt και John Krasinski!

Με την τιμή πώλησης να μην είναι καν ακόμα ανακοινώσιμη, η Kendall πήρε την απόφαση να πουλήσει την εκλεπτυσμένη μονοκατοικία της ύστερα από ένα περιστατικό διάρρηξης που κατήγγειλε την περασμένη άνοιξη. Μήπως, όμως, αυτή η αιτιολόγηση δεν είναι και η καλύτερη διαφήμιση για αυτό το αρχιτεκτονικό “διαμάντι”; Πάντως, η ίδια αγόρασε την κατοικία έναντι 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων και “χώρεσε” για ένα χρόνο τη ζωή της στους τρεις ορόφους, τα πέντε υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια του υπερσύγχρονου σπιτιού! Το κυβιστικό οικοδόμημα χρησιμοποιεί το βιομηχανικό τσιμέντο και τις υπερμεγέθεις τζαμαρίες για να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα χλιδής και κομψότητας, ενώ και στο εσωτερικό του η φινέτσα και το σύγχρονο design κλέβουν την παράσταση!

Με neutral αποχρώσεις, πολυτελείς υφές και μια αίσθηση coastal comfort, το interior design συνδυάζει επιτυχώς το τρίπτυχο elegant, comfy & cozy, ενώ το ξύλο και οι φίνες υφάνσεις παίζουν κυρίαρχο ρόλο σε όλους τους χώρους της μονοκατοικίας. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική έχει ως αποτέλεσμα τον απόλυτο διαχωρισμό των ιδιωτικών και των κοινόχρηστων χώρων, ενώ το φυσικό φως λειτουργεί σαν ένα έξτρα διακοσμητικό στοιχείο, μιας και… κοσμεί κάθε δωμάτιο της οικίας! Και για να ολοκληρωθεί η εκπληκτική αισθητική του, το σπίτι διαθέτει και ένα rooftop lounge, αλλά και έναν άψογα διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο με πισίνα!

Παρακάτω μπορείς να δεις το σπίτι της Kendall Jenner στο Hollywood και να αναρωτηθείς αν τελικά θα προχωρήσει με την πώλησή του!

Η επιβλητική όψη του κυβιστικού κτιρίου με τους τρεις ορόφους και τις απέραντες τζαμαρίες.

Το κεντρικό καθιστικό δίνει έμφαση στην άνεση και τη ζεστασιά ενώ έχει άμεση επαφή με την πισίνα του κήπου.

Η τραπεζαρία του σπιτιού βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο, με το coastal look να συνεχίζεται και εδώ.

Το home theater της μονοκατοικίας είναι ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης με φίλους, ενώ και εδώ δεν λείπουν οι πολυτελείς λεπτομέρειες.

Στην open plan κουζίνα του σπιτιού πρωταγωνιστεί το φυσικό ξύλο και οι λευκές επιφάνειες.

Το master υπνοδωμάτιο κοσμείται από την oversized τζαμαρία που έχει πάρει τη θέση τοίχου, κάνοντας το δωμάτιο να μοιάζει πως βρίσκεται στο δάσος.

Άλλη μία από τις συνολικά πέντε κρεβατοκάμαρες του σπιτιού που λειτουργεί ως ξενώνας και έχει άμεση επαφή με τον κήπο της μονοκατοικίας.

Ένα από τα πέντε μπάνια της Kendall, όπου το υπόλευκο ψηφιδωτό πλακάκι συνδυάζεται άψογα με το λευκό ξύλο και τις μαρμάρινες λεπτομέρειες.

Ο κήπος και η ειδυλλιακή πισίνα της πολυτελούς μονοκατοικίας.

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image

© 2024 tlife.gr