Site icon TLIFE

Σπίτια διασήμων: Δες το πολυτελές διαμέρισμα της Marisa Tomei!

Δεν διακρίνονται όλα τα σπίτια των διασήμων για το καλό γούστο τους! Η αέρινη μα τόσο δυναμική και όμορφη σε όλες τις ηλικίες Marisa Tomei, όμως, κάτοχος ενός Όσκαρ και πολλών διακρίσεων αποδεικνύει το αντίθετο! Άνοιξε το υπέροχο διαμέρισμά της στο Greenwich Village της Νέας Υόρκης και φωτογραφήθηκε για το αμερικάνικο Elle Decor δείχνοντας στο κοινό το μοναδικό γούστο της αλλά και την αγάπη της για τη συλλογή αντικειμένων που βρήκαν θέση στο ανακαινισμένο της σπίτι. Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό, αρχικά το σπίτι της ήταν ένα διαμέρισμα όμως κατά τύχη οι γείτονές της έφυγαν από το διπλανό και της πρότειναν να το αγοράσει. Και καθώς τέτοιες ευκαιρίες στη Νέα Υόρκη δεν χάνονται, όπως είπε η ίδια, το αγόρασε και ένωσε τα δύο διαμερίσματα δημιουργώντας ένα υπέροχο νέο σπίτι για εκείνη και την οικογένειά της.

Η αγάπη της για τη διακόσμηση και τα ωραία αντικείμενα είναι γνωστή αφού αποκάλυψε ότι ο τρόπος για να χαλαρώνει μετά από πολύωρα γυρίσματα είναι να σερφάρει στο διαδίκτυο αναζητώντας ωραία αντικείμενα! Παρά το ότι στη συλλογή της έχει πολλά και παλιά διακοσμητικά εν τούτοις δυσκολεύτηκε να τα τοποθετήσει στο νέο της διαμέρισμα και μάλιστα παράτησε την ανακαίνιση στη μέση για να πάει στο Λος Άντζελες. Κάποια στιγμή όμως, το πήρε απόφαση, προσέλαβε την διακοσμήτρια Alexandra Hayden και το όνειρό της έγινε πραγματικότητα! Δημιούργησε μοναδικούς χώρους τους οποίους άνοιξε για να φωτογραφηθεί σε αυτούς.


Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες παρακάτω, το στιλ της Tomei είναι απαράμιλλο χωρίς να φαίνεται φορτωμένο και παντού στους χώρους υπάρχουν αντικείμενα που αγόρασε από παζάρια ή online.


Στο σαλόνι της υπάρχει ένα μεγάλο μαροκινό χαλί, ο πίνακας είναι από το eBay, το φωτιστικό από το Etsy ενώ το τραπεζάκι είναι custom made.


Στο άλλο μισό του σαλονιού δεσπόζουν οι δύο σκουρόχρωμες βραζιλιάνικες πολυθρόνες του προηγούμενου αιώνα, τα σκαμπό αγοράστηκαν σε δημοπρασία, ενώ αυτές οι παράξενες ποδιές είναι από τη Νότιο Αφρική.


Το καλό γούστο κρύβεται σε κάθε γωνιά όπως για παράδειγμα το υπέροχο ξύλινο έπιπλο για τις πετσέτες στο μπάνιο της!


Οι καρέκλες του 1940 ταίριαξαν άψογα με τη μοντέρνα κουζίνα!


Η υπέροχη τραπεζαρία της με θέα το Μανχάταν έχει ένα vintage τραπέζι με μάρμαρο και υπέροχες καρέκλες.


Αυτό ήταν το παλιό της σαλόνι που μετατράπηκε στην κύρια κρεβατοκάμαρα. Διακρίνεται το τζάκι με το μαύρο μάρμαρο, μια υπέροχη λάμπα Murano στο πάτωμα και δύο αναπαλαιωμένες πολυθρόνες του 1940 που αγόρασε σε δημοπρασία!

Photos: Douglas Friedman για το ElleDecor

© 2024 tlife.gr