Site icon TLIFE

Διακόσμηση: Δες αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα ενός… εργένη!

Γεμάτο επιλεγμένα έργα τέχνης, χρώμα, μοντέρνα κομμάτια και διεθνείς επιρροές, αυτό το πολυτελές διαμέρισμα είναι σίγουρα ένα πολύ καλό δείγμα του metropolitan style στη διακόσμηση. Άνετο, παιχνιδιάρικο και στιλιζαρισμένο αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στη Σιγκαπούρη και είναι εργένικο. Ίσως οι KNQ Associates που ανέλαβαν να το φτιάξουν είχαν το ελεύθερο από τον ιδιοκτήτη να δημιουργήσουν ένα χώρο που να ξεχωρίζει για το στιλ του! Ήδη από την είσοδο του σπιτιού υπάρχει η προδιάθεση ότι ακολουθούν ιδιαίτεροι χώροι που δεν θα σε απογοητεύσουν με τις επιλογές τους.

Πολλά από τα αντικείμενα που κοσμούν τους χώρους προέρχονται από την προσωπική συλλογή του ιδιοκτήτη. Οι σχεδιαστές επέλεξαν να δημιουργήσουν πάνω σε λευκό καμβά (με εξαίρεση το μαρμάρινο μπάνιο) και κατάφεραν να δώσουν στο χώρο όχι μόνο ιδιαίτερο στιλ αλλά και μερικές πινελιές που να θυμίζουν a man’s pad!


Στο χωλ υπάρχει πίνακας Ιρλανδού καλλιτέχνη αλλά αυτό που κάνει εντύπωση είναι το φωτιστικό-κλουβί!


Οι κεντρικοί χώροι του διαμερίσματος είναι open plan.


Πολλά αντικείμενα είναι διάσπαρτα στο χώρο χωρίς όμως να περισσεύουν. Αυτό το υπέροχο τραπέζι που είναι ενσωματωμένο στον τοίχο λειτουργεί ως διαχωριστικό ανάμεσα στην κουζίνα και στο σαλόνι.


Ένα κίτρινο μεταλλικό τραπεζάκι χαρακτηρίζει το σαλόνι και δίνει το απαραίτητο χρώμα στο χώρο.


Παράλληλα, το εξωτερικό περιβάλλον προσφέρει έξτρα χρώμα!


Η σκάλα που οδηγεί σε έναν υπερυψωμένο χώρο προδιαθέτει ότι πρόκειται για εργένικο διαμέρισμα. Ο σχεδιασμένος στον τοίχο Νεάτερνταλ άλλωστε δεν σηκώνει αντιρρήσεις!


Αυτά είναι μερικά από τα παράξενα αντικείμενα της συλλογής του ιδιοκτήτη.


Μέσα στο σαλόνι έχει δημιουργηθεί ένας υπερυψωμένος χώρος εν είδη παταριού με neon που λειτουργεί σαν playroom και χώρος τηλεόρασης ενώ από κάτω έχει τοποθετηθεί ένα γραφείο εργασίας.


Η επιγραφή από νεον δίνει τη μοντέρνα όψη στον ιδιαίτερο αυτό χώρο.


Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει εντυπωσιακό κρυφό φωτισμό που χρωματίζει το χώρο.


Ο χώρος είναι λιτός και αυστηρός κατά τα άλλα όπως αρμόζει σε εργένη.


Το μαρμάρινο μπάνιο με ανοιχτόχρωμο μάρμαρο είναι μια ευχάριστη παραφωνία στο λευκό του υπόλοιπου διαμερίσματος.

© 2024 tlife.gr