Site icon TLIFE

Blob Mirrors: Οι ρευστοί καθρέφτες που θα ανεβάσουν την διακόσμηση του σπιτιού σου σε άλλο… level!

Είναι αρκετές ημέρες που με το που κάθεσαι στον καναπέ, σκέφτεσαι πως στον απέναντι τοίχο, που τώρα είναι παντελώς άδειος, χρειάζεσαι έναν καθρέφτη; Ή μήπως θέλεις να κάνεις μια διακοσμητική προσθήκη στον υπνοδωμάτιό σου με σκοπό να το ανανεώσεις και να το κάνεις να δείχνει μεγαλύτερο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα;

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που χρειάζεσαι είναι έναν blob καθρέφτη, μια τάση που κάνει χαμό αυτή τη στιγμή που μιλάμε σε παγκόσμιο επίπεδο και οι λόγοι είναι πολλοί. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τι σημαίνει blob mirrors; Είναι οι καθρέφτες εκείνοι που ξεχωρίζουν για το ακανόνιστο σχήμα και τις ιδιαίτερες καμπύλες τους. Έχουν μια πιο ελεύθερη μορφή, μια πιο παιχνιδιάρικη μορφή, πηγαίνοντας κόντρα σε όλους εκείνους τους καθρέφτες που κινούνται σε πιο παραδοσιακές, γεωμετρικές γραμμές.

Φωτογραφία: @ethnikliving

Γιατί αυτοί οι καθρέφτες είναι τόσο δημοφιλείς πλέον; Οι λόγοι όπως ανέφερα και παραπάνω είναι πολλοί. Οι blob καθρέφτες δεν είναι μόνο λειτουργικοί, αλλά την ίδια στιγμή μοιάζουν και με έργα τέχνης – επομένως ανεβάζουν την αισθητική του χώρου μέσα στον οποίο θα προστεθούν. Είναι εντυπωσιακοί και κάνουν ακόμα και το πιο minimal δωμάτιο να μοιάζει πιο προσεγμένο. Οι ακανόνιστες καμπύλες τους δημιουργούν μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης, κάτι που είναι απαραίτητο στους τρελούς ρυθμούς που ζούμε. 

Φωτογραφία: @ethnikliving

Το ιδιαίτερο σχήμα τους δεν είναι περιοριστικό, που σημαίνει πως οι blob καθρέφτες μπορούν να ενσωματωθούν σε διαφορετικά στυλ, από το πιο minimal και το σκανδιναβικό μέχρι και το industrial ή το πιο funky και pop. Έχουν ένα φρέσκο, παιχνιδιάρικο, ζωηρό ύφος, με το οποίο σπάνε την μονοτονία των γεωμετρικών αντικειμένων. Τέλος, εξαιτίας των ρευστών γραμμών τους, οι blob mirrors μπορούν να δώσουν την αίσθηση ότι ένας μικρός χώρος είναι μεγαλύτερος. Κι αν με όλα τα παραπάνω δεν έχω ακόμα καταφέρει να σε πείσω για την μαγεία των blob mirrors, τα παρακάτω σχέδια σίγουρα θα το κάνουν. 

7 blob καθρέφτες για να αγκαλιάσεις την πιο viral τάση της χρονιάς:

Ακανόνιστος καθρέφτης, Zara Home.

Καθρέφτης με χρυσό πλαίσιο, Ethnik Living.

Ακανόνιστος, τριπλός καθρέφτης, Strato, La Redoute.

Ακανόνιστος καθρέφτης, Jysk.

Ακανόνιστος καθρέφτης, Zara Home.

Καθρέφτης με ακανόνιστο σχήμα, Ornica, La Redoute.

Ακανόνιστος καθρέφτης με μεταλλικό πλαίσιο, Zara Home.

Κεντρική φωτογραφία: @ethnikliving

© 2024 tlife.gr