Site icon TLIFE

Matcha Lover: 10 διακοσμητικά αντικείμενα, «βουτηγμένα» στο πράσινο χρώμα του πιο viral ροφήματος

Επιστροφή στην καθημερινότητα, επιστροφή στην ρουτίνα. «Βίαιο» ξύπνημα στις 08:00, μισάωρο workout, μπάνιο, skincare, δεκάλεπτο μπροστά στην ντουλάπα για το τι θα φορέσουμε, ταπεράκια στο lunch box, μια γρήγορη βόλτα το τετράγωνο με τον Dylan, και φύγαμε σχεδόν τρέχοντας για το γραφείο. Κάπως έτσι είναι ένα κλασικό μου πρωινό Δευτέρας. Και Τρίτης. Πριν περάσω το κατώφλι του γραφείου, σταματώ στα Starbucks της γειτονιάς μου για ένα matcha latte. Έτσι έγινε και σήμερα. Και εκεί που περίμενα καρτερικά να πιω την πρώτη γουλιά, σκέφτομαι: το matcha έχει έρθει για να μείνει. Δεν είναι μια τάση της στιγμής.

Το matcha ξαφνικά είναι παντού και για αυτό ρόλο παίζουν: η απολαυστική γεύση του, οι ευεργετικές του ιδιότητες για τον οργανισμό μας μα σίγουρα και το έντονο, πράσινο χρώμα του – που με το που το βλέπεις, σου φτιάχνει την διάθεση. Το χρώμα του είναι η γοητεία του. Για αυτό και αμέτρητα brands διακόσμησης έχουν εμπνευστεί από τον πράσινο τόνο του matcha και έχουν δημιουργήσει μοναδικά items που μπορούν να απογειώσουν το ντεκόρ του σπιτιού μας.

Ειδικά, τώρα που μπαίνει το φθινόπωρο, το χρώμα αυτό είναι ιδανική επιλογή για όλους εκείνους που ψάχνουν μεν να αποχωριστούν τα παστέλ του καλοκαιριού αλλά από την άλλη δεν θέλουν να πέσουν κατευθείαν στους πολύ σκούρους, dark τόνους της παλέτας. 

10 deco items στο εντυπωσιακό χρώμα του matcha

Μεταλλική βιτρίνα, IKEA.

Γυάλινη, διακοσμητική πιατέλα, Zara Home.

Ημιδιάφανες κουρτίνες, H&M Home.

Βελούδινο σκαμπό, La Redoute.

Σεντόνια, Zara Home.

Σερβίτσιο, ΙΚΕΑ.

Επιτραπέζιο φωτιστικό, Kave Home.

Πολυθρόνα με σκαμπό, La Redoute.

Γυάλινο βάζο, Jysk.

Γεωμετρικό, αρωματικό κερί, Η&Μ Home.

© 2024 tlife.gr