Site icon TLIFE

To σπίτι του Alec Baldwin!

splash

Ο γνωστός ηθοποιός Alec Baldwin μένει σε ένα σπίτι στο Μανχάταν που το κόστος του ανέρχεται στα 12 εκατομμύρια ευρώ. Διακρίνεται για τη μοντέρνα αισθητική του και το μίνιμαλ ύφος… Κυριαρχεί το λευκό και οι παστέλ αποχρώσεις.


Καθαρές γραμμές, μίνιμαλ αισθητική και παντού λευκό…


Ανοιχτοί, παστέλ τόνοι στους τοίχους που συμπληρώνονται από μοντέρνα έπιπλα σε απλές γραμμές. Είναι προφανές πως ο διάσημος ηθοποιός αγαπά τη γεωμετρία στους χώρους.


Λευκό που κάνει αντίθεση με το καφέ σκούρο…


Οι τοίχοι ντύνονται με μπλε χωρίς όμως να “αμφισβητείται” η κυριαρχία του αγαπημένου λευκού που προσδίδει αριστοκρατικότητα στο χώρο.


Παστέλ θαλασσί στους τοίχους ενός δωματίου σε απόλυτη αρμονία με τις πιο σκούρες αποχρώσεις των επίπλων. Το λευκό πάντα παρών για να ενισχύει το φυσικό φως. Εδώ πολυτέλεια σημαίνει άνεση χώρου…


Η κουζίνα αρκείται στις μεταλλικές λεπτομέρειες που ταιριάζουν πολύ με την λευκή απολυτότητα! Όπως έχουμε πει, το λευκό είναι ένα δύσκολο χρώμα για ένα σπίτι, όμως πολύ κομψό.


Λευκό και σκούρο καφέ με ελάχιστες γκρι πινελιές. Γεωμετρία, καθαρές γραμμές και αντιθέσεις.


Παστέλ μοβ και… λευκό φυσικά. Παρατήρησε πως αναδεικνύει αμέσως το χώρο το ασπρόμαυρο χαλί… και οι εμπριμέ λεπτομέρειες.


Παστέλ κίτρινο με φλοράλ λεπτομέρειες! Μοντέρνα έπιπλα και ελευθερία χώρου…

© 2024 tlife.gr