Νέο λογότυπο και συσκευασίες για την izzy

Ήταν το 1880 όταν ο Σαμ Μπενρουμπή ίδρυε στη Θεσσαλονίκη την ομώνυμη επιχείρηση εμπορίου ειδών οικιακής χρήσης. Τέσσερις γενιές μετά, κι έχοντας διανύσει μια μεγαλειώδη διαδρομή 125 ετών, που την καθιέρωσαν ως ηγέτη στο χώρο του εξοπλισμού των ελληνικών νοικοκυριών, ο όμιλος Μπενρουμπή δεν σταματά να εξελίσσεται, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του, με πιστή δέσμευση και προσήλωση απέναντι στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Η επέτειος των 125 χρόνων από την ίδρυση της Μπενρουμπή συμπίπτει με το πέρασμα της εταιρίας σε μια νέα εποχή. Η izzy που αποτελεί ναυαρχίδα του ομίλου, απέκτησε νέο λογότυπο σε πιο μοντέρνα γραμμή, με τη χαρακτηριστική καρδιά να συμβολίζει τη θέση που έχει κερδίσει το εν λόγω love brand στη συνείδηση των καταναλωτών. Ομοίως, η πολυβραβευμένη Mousegraphics ανέλαβε και το concept των νέων συσκευασιών της izzy, που ξεχωρίζουν για το minimal design τους με προδιαγραφές που συναγωνίζονται ακριβές παραγωγές του εξωτερικού. Στις συσκευασίες έχουν επίσης προστεθεί τα QR codes που παραπέμπουν στην ιστοσελίδα της εταιρίας καθώς και το Facebook link, όπου οι λάτρεις της μάρκας μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα νέα του αγαπημένου τους brand, να παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς κτλ.

Ταυτόχρονα, ήδη βρίσκεται στον αέρα η ανανεωμένη ιστοσελίδα www.benrubi.gr, που διαθέτει μοντέρνο look και καθαρό, εύχρηστο σχεδιασμό, διευκολύνοντας τον επισκέπτη στην πλοήγηση. Η αναζήτηση γίνεται γρήγορα ανά brand (izzy, Pyrex, Babyliss, MegaOutlet) ή προϊόν για μεγαλύτερη ευκολία. Επιπλέον, για κάθε προϊόν υπάρχουν οι αντίστοιχες οδηγίες χρήσης, στις οποίες μπορεί ο ενδιαφερόμενος να ανατρέξει για οποιαδήποτε ερώτηση. Φυσικά η ιστοσελίδα είναι συνδεδεμένη με τα διάφορα social media στα οποία οι μάρκες της εταιρίας έχουν παρουσία, ενισχύοντας το δίαυλο επικοινωνίας με τους καταναλωτές.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164