Νέοι εντοιχιζόμενοι φούρνοι Bosch!

Η Bosch θέλει να βελτιώσει και να απλοποιήσει τη ζωή σας! Για το λόγο αυτό σας προσφέρει οικιακές συσκευές με την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής, διαχρονική σχεδίαση και μέγιστη αποδοτικότητα.

Οι νέοι εντοιχιζόμενοι φούρνοι Bosch δημιουργούν νέα τάση στην αγορά χάρη στο σχεδιασμό τους. Μπορούν να ενταχθούν αρμονικά σε κάθε κουζίνα χάρη στον τέλειο συνδυασμό από γυαλί και μεταλλο. Κεντρικό στοιχείο στα νέα μοντέλα αποτελεί το αποσπώμενο κεντρικό δαχτυλίδι. Με το νέο inox διαισθητικό δακτυλίδι της Bosch, ο έλεγχος της συσκευής γίνεται ακόμα πιο εύκολος. Μια μικρή στροφή του κεντρικού δακτυλίου, είναι αρκετή για να χειριστείτε τον φούρνο. Επιπλέον, οι ρυθμίσεις που έχουν διαμορφωθεί και η ευκρινής TFT οθόνη αφής πλήρους κειμένου, καθιστούν πολύ εύκολο να κατανοήσετε τις διαθέσιμες επιλογές και να περιηγηθείτε στα διάφορα στοιχεία του μενού. Έτσι, έχετε πάντα τον έλεγχο.

Με τη νέα λειτουργία θερμού αέρα 4D Hotair μπορείτε να τοποθετείτε το φαγητό σας σε οποιοδήποτε επίπεδο του φούρνου. Το αποτέλεσμα είναι πάντα τέλειο χάρη στον ειδικό ανεμιστήρα, ο οποίος κατανέμει τη θερμότητα ομοιόμορφα σε όλα τα επίπεδα. Κι όχι μόνο αυτό: μπορείτε να ψήνετε διαφορετικά φαγητά ταυτόχρονα σε έως και 4 επίπεδα!

Συχνά, οι συνταγές δεν περιέχουν τις ακριβείς θερμοκρασίες και τους χρόνους μαγειρέματος. Η λειτουργία DishAssist σας βοηθά να πετυχαίνετε και τα δύο ούτως ή άλλως. Εσείς απλώς επιλέγετε το φαγητό που θέλετε από το μενού, και ο φούρνος ρυθμίζει αυτόματα την ιδανική θέρμανση, θερμοκρασία αλλά και το χρόνο. Κάθε φαγητό σας είναι μια επιτυχία με το πάτημα ενός κουμπιού.

Οι νέοι φούρνοι Bosch με PerfectRoast μαγειρεύουν τέλεια κρέας, ψάρι και πουλερικά μέσω ενός θερμομέτρου που υπολογίζει τη θερμοκρασία του ψητού σας σε τρία διαφορετικά σημεία.

Με τον μοναδικής ακρίβειας αισθητήρα PerfectBake, ο φούρνος αντιλαμβάνεται την υγρασία του φαγητού και προσαρμόζει αυτόματα το μαγείρεμα για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για να μάθετε περισσότερα για τους νέους φούρνους Bosch κάντε κλικ εδώ ή επισκεφτείτε το Εκθεσιακό Κέντρο της Bosch καθώς και τα καταστήματα πώλησης οικιακών συσκευών!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164