Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι διάσημοι chefs Arnaud Donckele και Maxime Frédéric ενώνουν τις δυνάμεις τους στο θερινό εστιατόριο του οίκου Louis Vuitton στο White 1921 Hotel στο St. Tropez.
Το εστιατόριο που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, άνοιξε τι πόρτες του στις 25 Μάϊου και θα υποδέχεται τους επισκέπτες του μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου. Με τις μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες του Donckele τα εκπληκτικά γαλλικά εδέσματα του Frédéric, αλλά και τα tableware από τη νέα collection του Louis Vuitton, πρόκειται για την απόλυτη resort εμπειρία του οίκου στη γαλλική ριβιέρα.
To opening στο St. Tropez σηματοδοτεί μια σειρά από pop ups από το Miami μέχρι το Macau, ενώ τον Ιούνιο το Louis Vuitton bar αναμένεται να ανοίξει στη Taormina στην Ιταλία.
Κεντρική φωτογραφία: @arnauddonckele
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ