Site icon TLIFE

Ο οίκος Burberry μετατρέπει το χαρακτηριστικό καρό του σε έπιπλα καταστήματος

Μία πρωτότυπη ιδέα έρχεται από τον διάσημο οίκο μόδας, ο οποίος χρησιμοποιεί το σήμα κατατεθέν του ως design item για την παρουσίαση της νέας συλλογής του! Τι εννοώ; Πως το χαρακτηριστικό καρό που παραδοσιακά χρησιμοποιεί ο οίκος Burberry στις υφάνσεις του από το 1920 έως και σήμερα, αποκτά πλέον χαρακτήρα επίπλου και χρησιμεύει ως προθήκη για την παρουσίαση της συλλογής Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018 και της capsule collection που θα παρουσιάζονται στα καταστήματα Opening Ceremony, τόσο στη Νέα Υόρκη, όσο και στο Los Angeles!

Υπεύθυνη για αυτή την πρωτότυπη έμπνευση είναι η σχεδιάστρια Sabine Marcelis, η οποία πήρε την βασική ιδέα που για δεκαετίες αποτελεί το βασικό αναγνωριστικό στοιχείο των ρούχων και αξεσουάρ της Burberry και το μετέτρεψε σε έπιπλα καταστήματος κατασκευασμένα από ρητίνη!

Η συγκεκριμένη συλλογή επίπλων δημιουργήθηκε για να σηματοδοτήσει την πρώτη συνεργασία των καταστημάτων Opening Ceremony με τον κορυφαίο οίκο μόδας. Η σειρά προθηκών της Marcelis αποτελείται από κρεμάστρες ρούχων, τραπέζια και επιφάνειες έκθεσης και διακοσμητικών panel που φέρουν το σχεδιασμό του χαρακτηριστικού σκωτσέζικου υφάσματος. Το pattern έχει δημιουργηθεί από έγχρωμη ρητίνη, η οποία σχηματίζει τις μεγάλες μαύρες και τις λεπτότερες κόκκινες ρίγες, και η οποία έχει εγχυθεί μέσα σε ημιδιάφανη ρητίνη μπεζ χρώματος. Μάλιστα, οι μαύρες ρίγες επεκτείνονται και εκτός των panel, σχηματίζοντας μαύρες μεταλλικές μπάρες που ενώνουν και στηρίζουν τα έπιπλα μεταξύ τους!

© 2024 tlife.gr