Θέλεις να υιοθετήσεις το boho style στην διακόσμηση; 4 πολύτιμα tips για ελεύθερα πνεύματα

Το boho στιλ, εμπνευσμένο από τους μποέμικους και ταξιδιωτικούς τρόπους ζωής, έχει καταφέρει να γίνει μια από τις πιο αγαπημένες τάσεις στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Συνδυάζει την αγάπη για την τέχνη, την ποικιλία των πολιτισμών και την απόλυτη ελευθερία έκφρασης, δημιουργώντας έναν χώρο γεμάτο ζωντάνια και μοναδικότητα. Αν θέλεις να πετύχεις το boho στιλ στο σπίτι σου, εδώ είναι μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τον δικό σου προσωπικό παράδεισο.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bohemian decor (@bohemiandecor)

Χρώματα και Υφές

Το boho στιλ αγαπά τα ζωντανά χρώματα και τις πολυποίκιλες υφές. Μην φοβηθείς να συνδυάσεις πλούσιες αποχρώσεις όπως το μπορντό, το μουσταρδί, το πράσινο της ελιάς και το βαθύ μπλε με γήινους τόνους και ουδέτερα χρώματα. Οι υφές έχουν εξίσου σημαντικό ρόλο: διάλεξε μαξιλάρια, χαλιά και κουβέρτες με κεντήματα, κρόσσια και ιδιαίτερα μοτίβα.

Instagram @bohemiandecor

Έπιπλα και Διακοσμητικά

Τα έπιπλα στο boho στιλ είναι συχνά παλιά, αναπαλαιωμένα ή ακόμα και αυτοσχέδια. Αναζήτησε κομμάτια σε παζάρια, αγορές και καταστήματα με μεταχειρισμένα είδη. Το ξύλο είναι βασικό υλικό, ενώ η χρήση ρατάν και μπαμπού προσθέτει μια φυσική πινελιά. Συνδύασε διαφορετικές εποχές και στυλ για να δημιουργήσεις μια αίσθηση ταξιδιού στο χρόνο και στον χώρο.

Instagram @bohemiandecor

Φυτά Εσωτερικού Χώρου

Τα φυτά είναι απαραίτητο στοιχείο του boho στιλ. Τοποθέτησε φυτά διαφορετικών μεγεθών και ειδών σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Κρεμαστά φυτά, μεγάλοι κακτοί και φτέρες προσθέτουν ζωή και φρεσκάδα, ενώ ταυτόχρονα δίνουν την αίσθηση ενός εσωτερικού κήπου.

Instagram @bohemiandecor

Αίσθηση Ελευθερίας

Το boho στιλ είναι πάνω απ’ όλα ένας τρόπος ζωής. Δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες, και αυτό είναι το πιο όμορφο στοιχείο του. Είναι η ελευθερία να εκφραστείς, να αναμείξεις διαφορετικά στοιχεία και να δημιουργήσεις έναν χώρο που αντανακλά το δικό σου μοναδικό πνεύμα.

Πειραματήσου,  ανακάλυψε και ενσωμάτωσε ό,τι σε εκφράζει στο χώρο σου. Το boho στιλ είναι η απόλυτη έκφραση της ατομικότητας και της δημιουργικότητας, δίνοντας σου την ευκαιρία να ζήσεις μέσα σε ένα περιβάλλον που σε γεμίζει χαρά και έμπνευση κάθε μέρα.

Κεντρική φωτογραφία: @interiordesignmag

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164