Site icon TLIFE

Το Bill & Coo Suites and Lounge στην οικογένεια των Leading Hotels of the World

Το Bill & Coo Suites and Lounge είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την είσοδο του στην οικογένεια των Leading Hotels of the World την πλέον αναγνωρισμένη οικογένεια πολυτελών ξενοδοχείων ανά τον κόσμο με τα υψηλότερα standards υπηρεσιών.
Μετά από μια σειρά διεθνών διακρίσεων έρχεται η είσοδος στην οικογένεια των LHW να επισφραγίσει την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και εγκαταστάσεων του μοναδικού αυτού ξενοδοχείου σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς του πλανήτη.
Σε απόσταση αναπνοής από τη χώρα της Μυκόνου με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και συγκλονιστικά ηλιοβασιλέματα υποδέχεται και περιποιέται τους επισκέπτες του από κάθε γωνιά του πλανήτη εδώ και δέκα χρόνια χαρίζοντας τους μοναδικές εμπειρίες διαμονής.
Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, οι προσεκτικά σχεδιασμένοι εσωτερικοί χώροι του, το μοναδικό lounge του, το διεθνώς αναγνωρισμένο και βραβευμένο εστιατόριο αλλά πάνω από όλα η εξαιρετική ομάδα των ανθρώπων του Bill & Coo Suites and Lounge το αναγάγουν στην απόλυτη επιλογή διαμονής για όσους επιλέγουν το νησί της Μυκόνου για τις αποδράσεις τους.

Διεθνείς Διακρίσεις:
Απρ. 2015 Κωνσταντινούπολη, World Tourism Forum “Best Boutique Hotel”
Οκτ. 2014 Λονδίνο, Boutique Hotel Awards, “Europe’s Best Coastal Boutique Hotel”
Αυγ. 2014 Αθήνα, World Travel Awards, “Greece’s Luxury All Suite Hotel”

© 2024 tlife.gr