Το σπίτι σου, ο κόσμος σου – Η ασφάλειά του δεν είναι πολυτέλεια, είναι προτεραιότητα!

Σε καθημερινή βάση δεν σκεφτόμαστε πόσο σημαντικό είναι το σπίτι μας. Κι όμως έρχεται μια στιγμή-χαστούκι που μας επαναφέρει και μας κάνει να αναλογιστούμε τι είναι σημαντικό και τι όχι. Στη γειτονιά που μένω εγώ, μοιάζει να έχει σταματήσει ο χρόνος σε μια άλλη εποχή, που όλα ήταν πιο αθώα. Που έβγαινες να πετάξεις τα σκουπίδια και έλεγες «καλημέρα» με όλους του γείτονες. Τους ξέρω όλους με το όνομά τους το μικρό. Με κάποιους βγάζουμε τα σκυλιά μας βόλτα παρέα.

Πριν λίγες ημέρες, το ζευγάρι που μένει στο σπίτι ακριβώς δίπλα στο δικό μας, μας χτύπησε το κουδούνι πρωί πρωί και όχι για καλό. Μας ενημέρωσαν πως, κατά τη διάρκεια της νύχτας, μπήκαν στο σπίτι τους κάποιοι άντρες από την μπροστινή μπαλκονόπορτα. Τους έκαναν το σπίτι άνω κάτω. Δεν κατάφεραν να αρπάξουν πολλά πράγματα αξίας, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Είχαν εισβάλει στον προσωπικό τους χώρο, είχαν ψαχουλέψει τα πράγματά τους. Αυτό ήταν αρκετό για να με ταρακουνήσει. Για να με κάνει να καταλάβω πως το σπίτι μου πρέπει να το προστατεύσω με κάθε κόστος.

Οι συνεχείς προκλήσεις της ζωής και η αξία της ασφάλειας σπιτιού

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, κανένα σπίτι δεν είναι εντελώς ασφαλές από τις απρόβλεπτες προκλήσεις της ζωής. Φυσικές καταστροφές, όπως πυρκαγιές, σεισμοί, πλημμύρες, αλλά και κλοπές, απειλούν την ασφάλεια και την ηρεμία μας. Το σπίτι σταματά απότομα να είναι καταφύγιο. Και όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν είναι απλώς η υλική ζημιά που μας επηρεάζει. Είναι η αίσθηση της σταθερότητας που διαταράσσεται.

Εδώ έρχεται η σημασία της ασφάλειας σπιτιού. Η ασφάλιση Home On από την Generali δεν είναι απλά ένα συμβόλαιο, είναι μια δέσμευση για την προστασία όλων όσων είναι σημαντικά για εμάς. Δεν είναι απλώς μια προστασία ενάντια στη ζημιά. Είναι η διαβεβαίωση πως ό,τι και να συμβεί, το σπίτι μας –το κέντρο μας– θα παραμείνει προστατευμένο. Πολλοί μπορεί να θεωρούν την ασφάλεια σπιτιού μια πολυτέλεια. Αλλά στην πραγματικότητα, είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που μπορούμε να πάρουμε για την προστασία της οικογένειάς μας και της περιουσίας μας. Το θέμα είναι πώς επιλέγουμε την ασφάλιση της κατοικίας μας. Από πού ξεκινάμε; Ποια εταιρία επιλέγουμε; Με ποιο πρόγραμμα, από τα πολλά που υπάρχουν εκεί έξω, προχωράμε; Όταν λέμε ασφάλεια σπιτιού, τι ακριβώς εννοούμε; Τι προστατεύουμε; Κάπου εκεί μπαίνει στο παιχνίδι η Generali.

Τι προσφέρει το Home On από την Generali

Η Generali λοιπόν πιστεύει πως ο καθένας από εμάς είναι μοναδικά ξεχωριστός και ξεχωριστά μοναδικός. Και το ίδιο ισχύει και για το σπίτι του. Πρώτο βήμα; Να μάθουμε περισσότερα για την εταιρία και τα προγράμματά της. Να καταφέρουμε να απαντήσουμε τα ερωτήματα που έθεσα παραπάνω. Να βρούμε έναν άνθρωπο να έχει την όρεξη, τη διάθεση και την… υπομονή, να εξηγήσει, να εξυπηρετήσει, να κατευθύνει, να βρει την ιδανική λύση για εμάς και τις ανάγκες μας. Έναν εξειδικευμένο σύμβουλο. Η Generali δεν έχει έναν τέτοιο άνθρωπο στο δυναμικό της, αλλά πάνω από 3.500.

Το Home On της Generali είναι περισσότερα από μια απλή ασφάλεια σπιτιού. Είναι μια ολοκληρωμένη λύση που έχει σχεδιαστεί με στόχο να καλύψει κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει. Από φυσικές καταστροφές –όπως πυρκαγιές, πλημμύρες ή σεισμούς– μέχρι ζημιές λόγω διαρρήξεων ή ατυχημάτων, το Home On καλύπτει κάθε πιθανό σενάριο, δίνοντάς μας την απαραίτητη ψυχική ηρεμία.

Τι ακριβώς καλύπτεται με το πρόγραμμα αυτό; Το ίδιο το κτίριο, το περιερχόμενό του, περιουσιακά και προσωπικά στοιχεία, εξοπλισμός, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα, αλλά και οι βοηθητικοί χώροι που μπορεί να διαθέτει, όπως αποθήκες, BBQ, σύστημα πισίνας, γκαράζ, πέργκολες και κιόσκια, μαντρότοιχοι, αυλόπορτες και άλλα. Το Home On είναι κατάλληλο και για ενοικιαστές. Με το Home On έχεις άμεση τεχνική υποστήριξη όλο το 24ώρο για κάθε πιθανή ζημιά στο σπίτι και ψηφιακή εξυπηρέτηση για γρήγορη ανταπόκριση ό,τι και αν συμβεί.

Επιλέγοντας το Home On, επιλέγουμε να προστατεύσουμε όχι μόνο την περιουσία μας, αλλά και τη γαλήνη, την οικογένειά μας, και όλα όσα κάνουν το σπίτι μας το πιο σημαντικό μέρος στον κόσμο. Γιατί τελικά, το σπίτι δεν είναι μόνο το μέρος όπου ζούμε. Είναι το μέρος όπου χτυπά η καρδιά μας.

Μάθε περισσότερα εδώ!

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164