Villa Bella Vita: μία… μεγαλειώδης κατοικία δίπλα στον ωκεανό!

Σε κάποιους μπορεί να θυμίσει-εξωτερικά τουλάχιστον-μαυσωλείο! Σε κάποιους όμως θα κάνει θετική εντύπωση για το μεγαλείο της. Αυτή η βίλα στις Αντίλες διχάζει!
Σχεδιασμένη από τους Καναδούς Prototype Design Lab διάθέτει όλα τα στοιχεία μια πολυτελούς παραθεριστικής κατοικίας μιας και βρίσκεται δίπλα στον ωκεανό και κάτι παραπάνω: ένα στοιχείο κιτς ή ένα στοιχείο προχωρημένου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.


Και εξηγούμαστε: και μόνο αν κρίνουμε από την είσοδο του σπιτιού, αυτό το μεγαλειώδες που συνήθως μόνο σε μαυσωλεία συναντούμε γίνεται πασιφανές ειδικά τη νύχτα! Από την άλλη δε μπορούμε να μη θαυμάσουμε την υπεροχή του μαρμάρου!

/
Η πίσω όψη του σπιτιού είναι θα έλεγε κανείς σαν μια κανονική πολυτελής κατοικία με εξαίρεση την καπνοδόχο του τζακιού που ξεχωρίζει καθώς είναι ασυνήθιστη, χαραγμένη με laser!


Το τζάκι φαίνεται και μέσα και έξω από το σπίτι ενώ η πισίνα περιβάλλεται από ξύλινο deck.


Tο μεγαλείο του τζακιού σε αντιπαραβολή με το μαρμάρινο πάτωμα κάνει εντύπωση!


Μοντέρνα έπιπλα, open plan κουζίνα και σαλονοτραπεζαρία αλλά και τεράστια ταβάνια το χαρακτηριστικό!


Χαρακτηριστικό στην κουζίνα δεν είναι τόσο ο εξοπλισμός όσο η τεράστια προς τα πάνω έκτασή της αλλά και η επιλογή της προτομής του Βούδα για ντεκόρ!


Χαραγμένο μέταλλο με laser και για την μεγαλειώδη σκάλα στην είσοδο του σπιτιού όπως οφείλει να έχει κάθε πολυτελής κατοικία!


Τεράστιες μπαλκονόπορτες αφήνουν τη θέα και τον αέρα να “εισβάλλουν” στις κρεβατοκάμαρες.


Για τα μπάνια έχει επιλεγεί σκούρο μάρμαρο χωρίς καμία περίτεχνη τεχνοτροπία.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164