50 Cent: Φωτογραφίες από τις διακοπές στη Μύκονο μαζί με την σύντροφό του

Ένας από τους πιο δημοφιλής προορισμούς ήταν και φέτος η Ελλάδα, με πολλούς stars να επιλέγουν τα νησιά μας για να περάσουν τις διακοπές τους. 

Η μοναδική ομορφιά της χώρας μας, σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, τα γαλαζοπράσινα νερά και τις ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις έκαναν τους stars να τιμήσουν τα νησιά μας και να κάνουν την καλύτερη διαφήμιση.

Ανάμεσα στους διάσημους που επέλεξαν τη χώρας μας ήταν και ο 50 Cent, ο οποίος βρέθηκε στη Μύκονο, συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές μαζί.

Ο πασίγνωστος ράπερ είχε μια προγραμματισμένη εμφάνιση στο νησί των ανέμων, ωστόσο παράμεινε για αρκετές μέρες στο νησί, θέλοντας να το απολαύσει.

Σε μια από τις βόλτες του μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με την αγαπημένη του, Jamira Haines, να κάνουν τη βόλτα τους στα σοκάκια του νησιού.

Οι δυο τους μετά τη βόλτα τους βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο του νησιού για φαγητό και όπως θα δεις το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετο, με τον 50 Cent να είναι ιδιαίτερα φιλικός με τους θαυμαστές του.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: ΝDP/Νίκος Ζώτος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164