Anne Hathaway: Στην Ελλάδα με την οικογένειά της η Αμερικανίδα σταρ

Και το φετινό καλοκαίρι η Ελλάδα και τα νησιά μας αποτελούν πόλο έλξης για τους διεθνείς αστέρες. Στη χώρα μας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες και η διάσημη ηθοποιός, Anne Hathaway.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στην Ύδρα με τον σύζυγό της, Adam Shulman και τους γιους τους, οι οποίοι είναι 8 και 5 ετών.

Μαζί της βρίσκεται, ο συνιδρυτής του οίκου μόδας Valentino, Giancarlo Giammetti, ο οποίος δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα με την Anne Hathaway στο Instagram, το ένα με τον διάσημο Ιταλό σχεδιαστή και το δεύτερο στην Ύδρα μαζί με την οικογένειά της και φίλους τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Privategg (@giancarlogiammetti)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Privategg (@giancarlogiammetti)

Μάλιστα, η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός Anne Hathaway βρέθηκε και στην Αθηναϊκή Ριβιέρα που μαζί με τον σύζυγό της Adam Shulman και τους Naty Abascal και Lukas Dvorak απόλαυσαν ένα δείπνο υπό το φως των κεριών, με θέα την θάλασσα και τα αγκυροβολημένα στον κόλπο mega yachts.

Οικοδεσπότης της βραδιάς, ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς, ο οποίος διατηρεί χρόνια μια δυνατή φιλία με τον Valentino και τον Giancarlo Giammetti, οι οποίοι βρίσκονταν στην παρέα της ηθοποιού.

Η Anne Hathaway άλλωστε, δεν σταμάτησε να φωτογραφίζει το υπέροχο φεγγάρι, δοκίμασε όλες τις γαστρονομικές δημιουργίες του chef Νικόλαου Σκλήρα που τονίζουν μοναδικά τον πλούτο της μεσογειακής κουζίνας, ενώ δεν σταμάτησε να χαμογελά σε όλους.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164