Anne Heche: «Με σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα, δεν θα τα καταφέρει» – Το σπαρακτικό μήνυμα της οικογένειάς της

Μετά το σοκαριστικό τροχαίο που είχε πριν από περίπου μία εβδομάδα, η Anne Heche νοσηλεύεται διασωληνωμένη και τα νέα για την υγεία της δεν είναι καθόλου αισιόδοξα. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα από την οικογένειά της, η ηθοποιός «δεν αναμένεται να επιβιώσει» από τη σύγκρουση, κατά την οποία μάλιστα, το όχημά της είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Σε δήλωση στο People, η οικογένεια της Anne Heche, που υπήρξε ζευγάρι με την Ellen DeGeneres επεσήμανε πως η ίδια έχει υποστεί «σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα» και παραμένει σε μηχανική υποστήριξη ώστε να διαπιστωθεί εάν τα όργανά της είναι βιώσιμα για δωρεά.

Η δήλωση της οικογένειας

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για τις ευγενικές ευχές και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Anne, καθώς και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσοκόμες που φρόντισαν την Anne στο Grossman Burn Center στο νοσοκομείο West Hills.

Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματος της, η Anne Heche υπέστη σοβαρή ανοξική εγκεφαλική βλάβη και παραμένει σε κώμα, σε κρίσιμη κατάσταση. Δεν αναμένεται να επιβιώσει».

Βίντεο λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164