Bασίλης Καρράς: Αναβλήθηκε η διαδικτυακή συναυλία του λόγω προβλήματος υγείας

Η αναβολή της διαδικτυακής συναυλίας που θα έδινε σήμερα ο Βασίλης Καρράς με τον Νίκο Μακρόπουλο και τους Νίκο Ζωϊδάκη, Γιάννη Καψάλη, Ματθαίο Τσαχουρίδη, Δημήτρη Χρυσοχοΐδη και Μάκη Σεβίλογλου ανακοινώθηκε πριν σχεδόν ένα 24ωρο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από μια μια ασθένεια που ταλαιπωρεί τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η συναυλία μεταφέρεται για την επόμενη εβδομάδα χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον καλλιτέχνη και τον ανάγκασε να προβεί στην ακύρωσή της.

Δες παρακάτω ολόκληρη την επίσημη ανακοίνωση

«ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ – ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ Ν. ΖΩΙΔΑΚΗΣ, Γ. ΚΑΨΑΛΗΣ, Μ. ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ | GLOBAL STREAM CONCERT» ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Αναβάλλεται λόγω ασθένειας του Βασίλη Καρρά η παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία του με τον Ν. Μακρόπουλου και τους Νίκο Ζωϊδάκη, Γιάννη Καψάλη, Ματθαίο Τσαχουρίδη, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά το επόμενο Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021.

Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση από τους χιλιάδες φίλους που έσπευσαν να αγοράσουν το εισιτήριό τους, αλλά θεωρήσαμε σωστό και πρέπον –σεβόμενοι τον κόσμο- αυτό να γίνει κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για το Σάββατο 30 Ιανουαρίου ισχύουν κονονικά για την νέα ημερομηνία. Η προπώληση συνεχίζεται.

Το γραφείο παραγωγής».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164