Site icon TLIFE

Big Brother: Η μητέρα της Άννας Μαρίας απαντά στους επικριτές της κόρης – “Οι εκρήξεις της είναι δικαιολογημένες…” (video)

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Big Brother είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Η 36χρονη Κρητικιά έχει φέρει τα πάνω κάτω μέσα στο σπίτι του “Μεγάλου Αδελφού” και έχει ταράξει κάποιους από τους συμπαίκτες της με τη συμπεριφορά της.

Το πρωί της Δευτέρας, η μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, Ελένη Ψυχαράκη, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας ΚαινούργιουΕυτυχείτε” και στο δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη για την κόρη της και την προσωπικότητα που βλέπουμε μέσα στο παιχνίδι.

“Η κόρη μου είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα. Θα τη γνωρίσετε και εσείς άμα την κάνετε παρέα, θα τη ρωτήσετε για πολλά πράγματα και από εκεί θα καταλάβετε. Η Άννα Μαρία μου αρέσει μέσα στο σπίτι και τη βλέπω ακριβώς όπως είναι. Οι εκρήξεις που είχε είναι δικαιολογημένες αλλά έτσι είναι η Άννα Μαρία. Η Άννα Μαρία είναι αυτή…. Η Άννα Μαρία ότι νιώθει το λέει”, ανέφερε η Ελένη Ψυχαράκη για την κόρη της.

Παράλληλα, η ίδια σχολίασε και το χυδαίο σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη που στάθηκε αφορμή να βρεθεί εκτός Big Brother: “Γενικώς ήταν ένα σχόλιο που δεν έπρεπε να ειπωθεί, δεν ήταν ωραίο σχόλιο αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω”.

Δες το βίντεο:

 

Η Ελένη Ψυχαράκη υποστήριξε δημόσια την κόρη της.

 

© 2024 tlife.gr