Blue Horizon: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη

Πανελλήνια κατακραυγή για τον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη που προσπαθούσε να προλάβει το πλοίο Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά, με το εισιτήριο στα χέρια και η μάχη στον καταπέλτη με δύο μέλη του πληρώματος που τον εμπόδισαν και τον έσπρωξαν στη θάλασσα.

Οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας, τα βίντεο και οι μαρτυρίες επιβατών που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης 5/9, μαζί με τα νεότερα από την εξέλιξη της έρευνας, κρατούν την ασύλληπτη τραγωδία στην κορυφή της επικαιρότητας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κηδεία του 36χρονου, Αντώνη Καρυώτη θα τελεστεί το πρωί της Παρασκευής (08/09) στην Κρήτη. Πιο συγκεκριμένα, η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο στις 12 το μεσημέρι, ενώ η σορός του 36χρονου Αντώνη θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 11 π.μ.

Παράλληλα την Τετάρτη 06/09, οι επιχειρηματίες του Αγίου Νικολάου Κρήτης κατέβασαν ρολά και έκλεισαν τη μουσική σε ένδειξη πένθους και διαμαρτυρίας μετά τον θάνατο του 36χρονου.

Θυμίζουμε πως οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη, έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν για τις πράξεις τους και ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης διέταξε ΕΔΕ για πιθανά λάθη και παραλείψεις του Λιμενικού.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164