Cardi B: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Offset και αμέσως μετά ανακοίνωσε την τρίτη εγκυμοσύνη της

Όπως έγινε γνωστό χθες μέσα από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η Cardi B κατέθεσε αίτηση διαζυγίου (ξανά) από τον σύζυγό της, Offset. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι χωρίζει, ωστόσο φαίνεται πως πλέον ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

Το TMZ επικαλείται πηγές, σύμφωνα με τις οποίες ο χωρισμός δεν έχει να κάνει με απιστία, αλλά οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί εδώ και πολύ καιρό. «Αν και προσπάθησαν να τα βρουν στην αρχή του έτους, δεν τα κατάφεραν καθώς η απόσταση μεταξύ τους συνέχισε να μεγαλώνει» γράφει το TMZ.

Αυτό, όμως που έκανε τρομερά εντύπωση στους εκατομμύρια θαυμαστές της είναι πως λίγο αφότου αναπαράχθηκε η είδηση του διαζυγίου, η Cardi B ανακοίνωσε την τρίτη εγκυμοσύνη της.

«Με κάθε τέλος έρχεται μια νέα αρχή! Είμαι τόσο ευγνώμων που μοιράστηκα αυτή την περίοδο μαζί σου, μου έφερες περισσότερη αγάπη, περισσότερη ζωή και πάνω απ’ όλα με ενδυνάμωσες! Μου υπενθύμισες ότι μπορώ να τα έχω όλα! Μου θύμισες ότι ποτέ δεν χρειάζεται να διαλέξω ανάμεσα στη ζωή, την αγάπη και το πάθος μου! Σε αγαπώ τόσο πολύ και δεν μπορώ να περιμένω να δεις τι με βοήθησες να πετύχω, τι με ώθησες να κάνω! Είναι πολύ πιο εύκολο να δέχεσαι τις ανατροπές, τις στροφές και τις δοκιμασίες της ζωής, αλλά εσύ, ο αδελφός σου και η αδελφή σου μου δείξατε γιατί αξίζει τον κόπο να τα καταφέρεις» έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib)

Η Cardi B και ο Offset έχουν αποκτήσει μαζί μαζί δύο παιδιά: την 5χρονη Κάλτσουρ και τον 2χρονο Γουέιβ.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164