Chart Show: Ανδρέας Μικρούτσικος σε Γιάννη Βούρο: «Με τόσα ξενύχτια απορώ πως έγινες δήμαρχος»

Στο αποψινό επεισόδιο του Chart Show η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε με το ωραιότερο πάρτι με θέμα τη μουσική δεκαετία του 80!

Στο πλατό του Chart Show, η παρουσιάστρια υποδέχτηκε την Έφη Αλεβίζου, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Γιάννη Βούρο, και την Καίτη Φίνου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής και ενώ οι καλεσμένοι συνομιλούσαν μεταξύ τους, ο Ανδρέα Μικρούτσικος έκανε τους πάντες να ξεκαρδιστούν στα γέλια με την ατάκα του.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής απευθυνόμενος στον Γιάννη Βούρο είπε: Με τόσα ξενύχτια πως έγινες δήμαρχος; Σηκώνω τα χέρι ψηλά. Ο Γιάννης Βούρος, αφού γέλασε απάντησε στον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Τότε πηγαίναμε από το γύρισμα παράσταση και από τη παράσταση ξενύχτι και οκτώ το πρωί στο πλατό. Ήταν απίστευτο».

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164