Site icon TLIFE

Cindy Crawford: Η δημόσια συγγνώμη στον Βασίλειο Κωστέτσο και η απάντηση του σχεδιαστή μόδας

Το διάσημο μοντέλο Cindy Crawford βρέθηκε καλεσμένη σε αμερικάνικο talk-show και όταν ρωτήθηκε με ποιον σχεδιαστή μόδας δεν θα συνεργαζόταν ξανά, δεν δίστασε να απαντήσει το όνομα «Βασίλειος».

Αν και δεν διευκρίνισε εάν πρόκειται για τον Βασίλειο Κωστέτσο, με ανάρτησή της στα social media επιβεβαίωσε την εύλογη συσχέτιση που έκαναν πολλοί από τους τηλεθεατές.

Η Cindy Crawford δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από τις πασαρέλες όπου είχε περπατήσει με δημιουργίες του Έλληνα σχεδιαστή μόδας, καθώς και ορισμένες κοινές φωτογραφίες τους, όπου ποζάρουν δίπλα-δίπλα χαμογελαστοί.

«Από το αρχείο… τόσα πολλά διασκεδαστικά looks στις πασαρέλες του Βασίλειου Κωστέτσου. Υ.Γ. Συγγνώμη για το μπέρδεμα – μάλλον λυγίζω υπό πίεση! Αν ξέρεις, ξέρεις. Στέλνω ένα μεγάλο φιλί» έγραψε το διάσημο μοντέλο.

«Ξέρω… Αξέχαστες στιγμές!!!! Όταν οι χιλιάδες θεατές τρελάθηκαν όταν περπάτησες στην πασαρέλα της Αθήνας!!! Ποτέ δεν αμφισβήτησα το ήθος σου και τον επαγγελματισμό σου, αλλά και την αγάπη σου για την Ελλάδα! Ήσουν πάντα και θα είσαι η κορυφαία μου μούσα. Ελπίζω να σε ξαναδώ στην Ελλάδα» ήταν η απάντηση του Βασίλειου Κωστέτσου στην ανάρτηση της Cindy Crawford.

© 2024 tlife.gr