Οι Coldplay επέστρεψαν το βράδυ της Κυριακής 9/6 για τη δεύτερη sold out συναυλία τους, βάζοντας «φωτιά» στο ΟΑΚΑ. Το διάσημο βρετανικό συγκρότημα μάγεψε το αθηναϊκό κοινό, χαρίζοντάς τους μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.
Οι Coldplay επέλεξαν να ξεκινήσουν την περιοδεία τους από τη χώρα μας, με τον κόσμο να σπεύδει να αγοράσει εισιτήρια, τα οποία εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ανάμεσα στους περίπου 60.000 θεατές που παρακολούθησαν τη δεύτερη συναυλία ήταν και αρκετοί Έλληνες celebrities που απόλαυσαν στο έπακρο τη συναυλία των Coldplay!
- Σίσσυ Χρηστίδου
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
- Ευγενία Σαμαρά
- Τόνια Σωτηροπούλου
- Αθηνά Οικονομάκου
- Μιχαήλ Ταμπακάκης – Σάντυ Χατζηιωάννου
- Μαρία Σολωμού
- Γιώργος Αρσενάκος
- Παναγιώτης Ραφαηλίδης
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Rafailidis (@panagiotis_ruff)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories ![](data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20viewBox='0%200%2024%2024'%3E%3C/svg%3E)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ