Site icon TLIFE

Elon Mask: Η αδελφή του, Tosca Mask βρίσκεται ινκόγκνιτο στην Ελλάδα

Η Tosca Mask ήρθε στην Ελλάδα κρυφά από το Κάιρο, όπου ήταν προσωπική καλεσμένη της Άντας Ηλιοπούλου, για να συμμετάσχει σε ένα event, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στα Παραπολιτικά.

Το λευκό Range Rover σταματάει έξω από την είσοδο του «St George Lycabettus». Στο ξενοδοχείο γνωρίζουν πως υπάρχει μια VIP άφιξη, αλλά κανείς δεν ξέρει λεπτομέρειες. Από το τζιπ κατεβαίνει μια ψηλή, ξανθιά κυρία συνοδεύοντας δύο εντεκάχρονα, δίδυμα παιδάκια, ένα κατάξανθο αγόρι και ένα κορίτσι. Μαζί της καταφθάνουν άλλες δύο κυρίες και η ¨Αντα Ηλιοπούλου, η οποία φιλοξενεί κατά καιρούς VIPs στη χώρα µας µε σκοπό την προώθηση του ελληνικού πολιτισμού.

Πολύ αργότερα, γίνεται πλέον και επισήμως γνωστό πως στην προεδρική σουίτα «Marie-Christine» του «St George Lycabettus» έμεινε ινκόγκνιτο η μικρή αδερφή του πολυεκατομμυριούχου Ελον Μασκ, Τόσκα Μασκ.

Η Τόσκα Μασκ ήρθε στην Ελλάδα κρυφά από το Κάιρο, όπου ήταν προσωπική καλεσμένη της Αντας Ηλιοπούλου, για να συμμετάσχει σε ένα event που πραγματοποιήθηκε από την πρέσβειρα Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών, Guila-Clara Kessous, σε συνεργασία µε κάποιες οργανώσεις, όπως το «Better World» και το αιγυπτιακό «Hope Giver» για την παγκόσμια ειρήνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και, κυρίως, την υποστήριξη και προστασία των γυναικών σε έναν κόσμο στον οποίο βάλλονται συστηματικά.

H Τόσκα, όπως είχε συμφωνηθεί µε την Αντα Ηλιοπούλου, θα επισκεπτόταν οικογενειακώς την Ελλάδα για λίγες μέρες στη Ρόδο, ώστε να κάνουν όλοι μαζί διακοπές. Τα πλάνα, όμως, άλλαξαν όταν η Αντα τής πρότεινε να μείνει έστω για λίγες ώρες στην Αθήνα, για να την ξεναγήσει μαζί µε τα παιδιά στο Μουσείο της Ακρόπολης, στο Ηρώδειο και στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Η Τόσκα Μασκ δήλωνε γοητευμένη από τον αρχαίο πολιτισμό. Ειδικά από τις Καρυάτιδες και τα γλυπτά του Παρθενώνα, για τα οποία ζήτησε περισσότερες διευκρινίσεις σε σχέση µε τη διαμάχη της Ελλάδας µε το Βρετανικό Μουσείο. Κατόπιν η μέρα συνέχισε µε lunch στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης µε την πανοραμική θέα στον Ιερό Βράχο.

Αργότερα, όλοι ανέβηκαν στην Ακρόπολη αψηφώντας τη ζέστη και μετά επισκέφθηκαν το Καλλιμάρµαρο. Αργά το απόγευμα όλη η παρέα αναχώρησε κρυφά για τη Λίνδο και παραθέρισε για µία εβδομάδα µε απόλυτη μυστικότητα στο γνωστό ξενοδοχείο «Lindos Aqua Terra» στη Βλύχα. Η Τόσκα Μασκ έμεινε σε μια σουίτα του «Aqua Terra» µε ιδιωτική πισίνα, αλλά δεν ήταν λίγες οι μέρες που συνόδευσε προσωπικά τα παιδιά της στην κοντινή παραλία, αφήνοντας για λίγο τις υποχρεώσεις για τις οποίες πραγματοποίησε αυτό το ταξίδι.

Προτίμησε ελληνικές γεύσεις, ζητώντας μουσακά, σουβλάκι µε γύρο και άλλα πιάτα, που μαγείρεψαν ειδικά για αυτήν, και τα συνόδευσε µε ελληνικό κρασί. Οι φήμες θέλουν τη διάσημη παραγωγό σίριαλ και ταινιών να αναζητεί νέο χώρο στη χώρα µας για τα γυρίσµατά της.

Τις επόµενες ηµέρες η Τόσκα ξεναγήθηκε στο Κάστρο των Ιπποτών, στην παλαιά πόλη, στις πηγές της Καλλιθέας, στην παραδοσιακή Λίνδο και στα καπετανόσπιτα, που άνοιξαν ειδικά για αυτήν, ενώ γνώρισε µέσω της Αντας Ηλιοπούλου τον νέο δήµαρχο της Ρόδου, Αλέξανδρο Κολιάδη.

Λόγω των γενεθλίων της Τόσκα Μασκ, που πλησίαζαν (20 Ιουλίου), διοργανώθηκε κι ένα προεόρτιο µυστικό δείπνο µε την οικογένεια Μασκ και στενούς φίλους στο γνωστό εστιατόριο «Blue Fin on the water» του «Aquagrand Exclusive Deluxe Resort» της Λίνδου.

© 2024 tlife.gr