Eurovision 2023 – Andrew Lambrou: Οι πιο hot φωτογραφίες του 25χρονου εκπροσώπου της Κύπρου

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ο Β΄ Ημιτελικός της Eurovision 2023 και αναμφισβήτητα μια από τις εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση ήταν ο Andrew Lambrou, που εκπροσωπεί την Κύπρο.

Ο κούκλος 25χρονος εκπρόσωπος της Κύπρου αναστάτωσε το γυναικείο κοινό με τη σκηνική του παρουσία αλλά και το ταλέντο του. 

Ο Andrew Lambrou ξεσήκωσε με το «Break a broken heart» και φυσικά κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου.

Ο Andrew Lambrou γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 1998 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, όπου και μεγάλωσε. Σήμερα είναι 25 ετών
Έχει ελληνοκυπριακή καταγωγή, καθώς οι γονείς του είναι Κύπριοι μετανάστες, ενώ η μία του γιαγιά κατάγεται από την όμορφη Λήμνο. Φοίτησε στο AMS Music School και έμαθε να παίζει πιάνο από μικρό παιδί.

Σε ηλικία έξι ετών, ο Andrew κέρδισε την πρώτη θέση σε ένα διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε από το σχολείο του, τραγουδώντας το Do-Re-Mi από την “Μελωδία της Ευτυχίας”. To 2013 έκλεψε για πρώτη φορά την προσοχή των media επάνω του, όταν ανέβασε στο YouTube μια διασκευή του “My Immortal” των Evanescence.

Ο 25χρονος τραγουδιστής διατηρεί ένα άκρως καλλίγραμμο κορμί και οι φωτογραφίες του στα social media αναμφισβήτητα αναστατώνουν τις γυναίκες θαυμάστριές του!

 

Καλή επιτυχία Κύπρο!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164