Eurovision 2024: Η πρώτη ανάρτηση του Nemo μετά τη μεγάλη νίκη και το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι

Το Nemo με το τραγούδι «Τhe Code» από την Ελβετία κατάφερε να ξεχωρίσει με τη σκηνική του παρουσία και τις φωνητικές του ικανότητες το βράδυ του Σαββάτου στον 68ο τελικό της Eurovision, που έλαβε χώρα στο Μάλμε της Σουηδίας, και να κατακτήσει την πρωτιά. 

Το Nemo από την πρώτη στιγμή που έφτασε στο Μάλμε ανέπτυξε μια εξαιρετική σχέση με τη δική μας, Μαρίνα Σάττι, και δεν ήταν λίγες οι φορές που τους βλέπαμε να ανεβάζουν κοινά βίντεο και φωτογραφίες στα social media. Μάλιστα, η Μαρίνα Σάττι έδειξε να χαίρεται πολύ με τη νίκη του αφού έσπευσε να τον αγκαλιάσει στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. 

Λίγες ώρες μετά τη νίκη του, το Nemo έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram ευχαριστώντας εκείνους που το ψήφισαν με τη Μαρίνα Σάττι να σπεύδει για ακόμη μια φορά να δείξει την υποστήριξή της προς το πρόσωπό του.

«Έσπασα τον κώδικα. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ μέσα από την καρδιά μου» έγραψε το Nemo στην πρώτη του ανάρτηση μετά τη μεγάλη του νίκη με την Μαρίνα Σάττι να σπεύδει να σχολιάσει, «Οh yes you did».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164