Eurovision 2024: Ο Joost Klein της Ολλανδίας δεν θα εμφανιστεί στο Jury Show του Μεγάλου Τελικού

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έκτακτη σύσκεψη της EBU για τη συμμετοχή της Ολλανδίας στη Eurovision, λόγω ενός ανεξήγητου «περιστατικού» με πρωταγωνιστή τον Joost Klein ο οποίος δεν θα κάνει ξανά πρόβες μέχρι «νεότερης ειδοποίησης».

Ο Ολλανδός τραγουδιστής έχασε τη θέση του στην προτελευταία πρόβα του σόου στο Μάλμο της Σουηδίας, την Παρασκευή 10/5, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί στην πέμπτη θέση.

Ο Ολλανδός αποσύρθηκε από τις τελικές πρόβες – εν μέσω ισχυρισμών ότι ήθελε να κάνει μια δήλωση επί σκηνής. Τα σκηνικά για την ολλανδική εμφάνιση βρίσκονταν ήδη στη σκηνή, αλλά απομακρύνθηκαν. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν ο Klein θα εμφανιστεί στον αυριανό μεγάλο τελικό.

H EBU με μια επίσημη δήλωση αναφέρει:

«Η έρευνα για το περιστατικό με τον Ολλανδό καλλιτέχνη στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision συνεχίζεται ακόμη.
Γίνονται επίσης συζητήσεις μεταξύ της EBU και του AVROTROS, του ολλανδικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα».

Ενώ η έρευνα συνεχίζεται, η EBU αποφάσισε ότι ο Joost Klein δεν θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της 2ης Dress Rehearsal, στην οποία ψηφίζουν οι κριτικές επιτροπές από τις 37 συμμετέχουσες χώρες.

Αντ’ αυτού θα χρησιμοποιηθεί η εμφάνιση του από τον Δεύτερο Ημιτελικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του SVT, αντιπαράθεση μεταξύ του καλλιτέχνη και ενός φωτογράφου οδήγησε στην άρνηση του Joost να εμφανιστεί σήμερα.

Ο Joost Klein είναι ο Ολλανδός εκπρόσωπος στη Eurovision 2024 με τη συμμετοχή του “Europapa”. Ο Joost έλαβε ένα από τα δέκα εισιτήρια για τον Μεγάλο Τεικό και αναμένεται να εμφανιστεί με σειρά εμφάνισης πέντε.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164