Site icon TLIFE

GNTM 4 – Ειρήνη Λεμπέση: Όσα δεν γνώριζες για το Golden Pass του ριάλτι μόδας

Η Ειρήνη Λεμπέση είναι μία από τις διαγωνιζόμενες που γνωρίσαμε στις audition του GNTM 4 και κατάφερε να μαγέψει και τους τηλεθεατές αλλά και την κριτική επιτροπή.

  Η 19χρονη Ειρήνη, κατάγεται από την Αθήνα και σπουδάζει Ιστορία και Αρχαιολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, καθώς η ιστορία της τέχνης είναι κάτι που τη γοήτευε πάντα.

Όνειρό της είναι να ζήσει στην Ιταλία και να «κυνηγήσει» εκεί τα δύο πράγματα, που αγαπά περισσότερο: τη μόδα και την τέχνη.

Η ίδια κατά τη διάρκεια των bootcamp αποκάλυψε πως δεν δήλωσε η ίδια συμμετοχή στο ριάλιτι μοντέλων, αφού ήθελε να ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Ωστόσο όταν έμαθε πως ο αγαπημένος της φίλος έκανε αίτηση συμμετοχής στο GNTM για εκείνη, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της εκεί.

Η Ειρήνη Λεμπέση μάλιστα, κατάφερε να πάρει το Golden Pass από τους κριτές με αποτέλεσμα να περάσει απευθείας στο σπίτι. Μάλιστα, η ίδια είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε συνθήκη με αυτοπεποίθηση, καθώς θεωρεί πως διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να στεφθεί νικήτρια.

Η μελαχρινή καλλονή λατρεύει το μόντελινγκ και τις φωτογραφίσεις και αυτό αποδεικνύεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2024 tlife.gr