Site icon TLIFE

GNTM: Η σύντροφος του “γύπα” Δημοσθένη Τζουμάνη αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σχέσης τους (video)

Μπορεί με το που πάτησε το πόδι του στις auditions του GNTM να δήλωσε πως είναι… γύπας, ωστόσο ο Δημοσθένης Τζουμάνης είναι full in love και πιστός στο κορίτσι του. Ο στόχος του 29χρονου είναι να ανακαλύψει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει στο διαγωνισμό και να ζήσει το όνειρο του. Έξω από το σπίτι του reality μόδας, όμως, θα τον περιμένει η σύντροφός του, Κατερίνα, με την οποία είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο.

Η Κατερίνα μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της σχέσης τους! Όπως δήλωσε η ίδια, ο Δημοσθένης είναι πολύ εκδηλωτικός μαζί της και της δείχνει συνεχώς πόσο την αγαπάει. “Με τον Δημοσθένη, γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας. Ήταν εύκολο να γνωριστούμε και μετά πήγαμε τη σχέση μας στο επόμενο επίπεδο. Είχε κάνει μια κίνηση για “γύπing” αλλά δεν τα κατάφερε”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα.

“Είδα τη γυμνή φωτογράφιση με την παρέα μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα πήγε πολύ καλά. Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει εμπειρία στον χώρο, αλλά θα μάθει. Θα φανεί στην πορεία. Χάρηκα πολύ που τον είδα. Ζει ένα όνειρό του, ήμουν πολύ χαρούμενη που τον είδα” σχολίασε, όσον αφορά τη χθεσινή δοκιμασία.

© 2024 tlife.gr